Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hašim je bio Nezavisni , a prije toga Bogzna koliko stranki je promijenio. S sada Snaga naroda!? Narod Zavidovića dobro zna ulogu i Nermina Neke u zaustavljanju Krivaje i iseljavanju mladeži Zavidovića po Sloveniji i... Pitamo ga javno Nermine je li i zemljište Krivaje tamo neke njive???
HOCEMO SDA DF SBIH I NES DOSTA VISE TROJKI I KASUMOVICA , DELICA ............
Pa upravo vas je vladavina SDA u ovih 30 godina do vela do toga. Eto Trojka za 2 godine uspjela sve to izazvati. P.S. To se treba privatizovati, jer je to leglo korupcije, kriminala i nepotizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niksic je prodao i ovaj naivac sad ocekuje da to Niksic ponisti. Zanimljivo
A kad je Fadil privatizovao pola FBiH, nije vam smetalo?
Koliko se sjećam, tamo je SDA poslala onog Džindu ublehaša da dokrajči Krivaju, nakon što je uništio Skenderiju.
Imaju svi amneziju ko Alisa Mutap
Stid me što sam iz Zavidovića, baš smo dobili "Hašima" sa Hašimom!
Glas za Hašima je glas za Ramu Isaka. hhahhahhsh
Ramo Isak na toj lokaciji da otvori veeeeliku kafanu za svasta.
A da se malo digne stražnjica i da se nešto počne proizvoditi? Stolice, stolovi daske za rezanje bilo šta? Da se školuju mladi, da se dovedu inžinjeri koji će pokrenuti proizvodnju? Malo po malo? ne ide...laprdati do besvjesti se može....
Sad kad ste je opustoshili?!
Nije kod Niksica samo Krivaja nezakonita nego i Bosnalijek i sve ostalo
Da smo N od naroda imali bi fond dijaspore koji bi kupio ove fabrike da stasavaju u svjetske gigante.
Pod plaštom demokratije dozvolismo Nijemcima,Britancima,Amerikancima da nam razruše najmanjev 350 Velikih firmi širom BiH. Svaka nam čast, inteligencija na visokom nivou. Sada idite u Minhen!!!
nisam siguran da ce Nikšic šta potpisati iz svima znanih razloga
Takav gigant za tako male pare . Da ke rastave u staro gvožđe i prodaju ,uzeli bi te pare, bez ogromnog kompleksa zemljišta . Jedan u nizu dokaza da su Nikšić i SDP najveće zlo po BiH .
Gdje god je Nikšić upleo prste ,nezakonito je i sumnjivo . Vjerovatno je i Krivaja bila njiva i šikara
Fabrika Krivaja, od koje je živjelo 12 hiljada radnika i njihovih porodica, imala je poslovnice širom svijeta. Propala je zbog pohlepe i nesposobnosti uprave i njenih političkih mentora. Priča o Krivaji niz je sličica koje pokazuju nastanak, razvoj i nestanak firme, koja je bila poznata i uspješna na svjetskom nivou. Pročitajte više Published On 31 Mar 201931 Mar 2019 Ažurirano: 26 Jul 2019
Ko je tamnosnju vlast i agenciju za privatizaciju FBIH poznavao ni stecaj mu nece tesko pasti.
i odmah bi on tu industrijsku zonu sa svom infrastrukturom u gradjevinsko zemljiste. neka dijaspora ima stanove a to sto je broj zaposlenih mizeran nije bitno