Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo preuzimat inicijativu i ne čekati državu da se sama nečega sjeti. Iz ovoga cijeli TK treba da uči.
Ovaj Tešanj treba da nam bude i zvijezda vodilja, uzor u svemu i glavni grad a u Kahasabi nek se održaju Brmmmm Brmmmm Koride...
Svi mi znamo da je Šemsudin Mehmedović Alfa i Omega Tešnja i čovjek koji vodi sve konce ovog grada. Nedaj bože upustiti Njivu, Fortu i Košakaša i ostale Čovićeve Troja Kartel nametnike u Tešanj na pola godine. Trava ovdje više ne bi rasla...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi se na ovoj slici za sta su se izborili , uz sami nasip trase autoputa su kuce, hale i razni drugi objekti ! A 40 m od trase sa obje strane autoputa je zastitni pojas i tu sve mora biti isto, nasa posla ! Sleti kamion ili neko auto s autoputa u dnevni boravak, i kriva trasa autoputa to je blizu kuce, a ne kuca koja je bespravno izgradjena, pa naknadno legalizovana.
Hahaha a gdje je autoput??? Trideset godina se eka
Svaka kuca treba imat izlaz direkt na autoput
To do izbora
Nasa posla. Ovako mi sve prekrajamo! Ne bi ovo Nijemac ili Slovenac ni u ludilu uradio. Zakon i zabrana treba da vazi za sviju!! A kad se napravi nesto (na pogresnom mjestu) onda kuku majko! Premjestanje neke fabrike s pogresnog mjesta traje 20-30 godina i kosta ko 100 km autoputa! Tako je i onaj trni centar MEPROMEX kod Tesanjke na Po Ceste napravljen na korupciju, pa nesrece vrebaju na svaki metar!
Vidi se na ovoj slici za ta su se izborili , uz sami nasip trase autoputa su kue, hale i razni drugi objekti ! A 40 m od trase sa obje strane autoputa je zatitni pojas i tu sve mora biti isto, naa posla ! Sleti kamion ili neko auto s autoputa u dnevni boravak, i kriva trasa autoputa to je blizu kue, a ne kua koja je bespravno izgraena, pa naknadno legalizovana.
Vidi se na ovoj slici za ta su se izborili , uz sami nasip trase autoputa su kue, hale i razni drugi objekti ! A 40 m od trase sa obje strane autoputa je zatitni pojas i tu sve mora biti isto... naa posla !
Samo radite i gradite, ali dajte i radnicima dobre plate, da svi zivimo normalan zivot i da gradimo ovu drzavu.
Od akciza prikupljeno 8 MILIJARDI KM , auto put mrtvo slovo na papiru 30 godina gledamo 3D prikaze i proekcije. Mi smo definitivno fenomen i slucaj za istrazivanja i ispitivanja. Hercegovina nema auto put , Tuzla nema auto put da ne nabrajam SRAMOTA
Svi mi znamo da je Šemsudin Mehmedović Alfa i Omega Tešnja i čovjek koji vodi sve konce ovog grada. Nedaj bože upustiti Njivu, Fortu i Košakaša i ostale Čovićeve Troja Kartel nametnike u Tešanj na pola godine. Trava ovdje više ne bi rasla...
Šteta što nemaju,kanalizaciju,vodu i trotoara urednog 500 metara.
Sve oni imaju. Izađi malo iz te Kahasabe, nemoj samo gledati Brmmmm Brmmm koride..Najveći vam je poslovni objekat kafana Seje Brajlovića.
,,Nije to nikakva sreća ,to je sramota.Dvije godine čekala privreda,fuuujjjjj.
Zvucna zastita je skupa... Da nebi morali stavljati, uvede se zabrana
I nema od autoputa ni A kao sto su uradili kroz rajlivac opci vasar su napravili i ostali smo bez magistrale
𝐁𝐨𝐬𝐧𝐚 𝐁𝐨š𝐧𝐣𝐚𝐜𝐢𝐦𝐚!!!
Zar ovaj komentar nije govor mrznje klixe?