Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa! Fino bilo i proći pored Meka, znaš da nećeš biti izložen krkanijadi turbofolka, popit kafu, sladoled im dobar bio... sad ove lihvare gledat...
Ma pusti, misle i da ti gura hambuger u ruke čim uđeš, izbor bio ogroman, od salata, koktela bezalkoholnih, kolača, piletine... urban ambijent, osjećaš se dijelom svijeta, zimi pogotovo bio merak sjest... onaj seljak nas obruka, nebi u onaj Bash marku ostavio kad bi umirao od gladi...
Prije par sedmica drug iz Londona dosao u Sarajevo i pise mi kaze ne moze nac McDonalds. Poslo sam ga na cevape i reko mu da nema toga ovdje. Pita me za Uber, rekoh nema ni toga. Kaze pa kako taksi da uzme, rekoh masi s obje ruke dok ti neko ne stane. Uzeo mu brat 47 maraka od M Dvora do Ilidze.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Početnik radio ovaj članak. Stavio sliku, ne moraš ni da klikneš a već znaš šta se otvara Nema tako hljeba, sad će ti dat ukor da radiš severinu, džejlu, džeko, k. glavu imd.
Covjece, narod koji samo otvara kladionice, trzne centre, banke i butike.
Uzas, tu he trebao Burger King biti a ne lihvari
Kao da nam nije dosta banaka i njihovih lihvarskih poslovnica
Fuj
pa zar nije trebao biti hotel Hilton ???
Bosna je raj nebeski za bankare. Interesantnio je da se nitko ne buni sto sada moraju platiti 4 KM provizije da bi se platio racun od 7 KM za vodu. To uopce nije teme bilo kakve "demokratske (Klixiceve) diskusije"
Imaš mobilno bankarstvo uplata 30 feninga
Prijasnji SDK je ozimao 3 ne 30 pfeninga osim Toga strani bankari privatizuju 1% BNP na osnovu platnog prometa, svatko ko polaze pare na racun Mora toliko izdvojiti. Osim Toga objasni mojo beni kako se to uplacuje mobilnom applikacijon
I McDonald's ste shebali, svaka cast.
U sretno vrijeme je du bio odličan studentski restoran Bosna, a napfijed se prodavao izvrstan pomfrit, nakon toga više nije imao prikladnu namjenu
Inace u taj McDonalds nisam nijednom bio krocio, a tako bi bilo i da je ostao jos sto godina. A poslovnica te banke ima preko puta, ukupno sam tri puta probao tamo nesto obaviti, i sva tri puta odustao zbog kilavosti osoblja.
Umjesto da jedemo sada ćemo se zaduživati kod legalnih kamatara u jednoj od najgorih banaka po klijente. Opljačkaše narod dižući im kamate par puta!
Kontas nesta ce pametno a jos gore od Mc-a
Najgora banka kod nas, po mom mišljenju, je upravo Raiffeisen. Kako nas samo iskorištavajubanka do banke. Okupirani smo bankama, a one nas dodatno opterećuju svojim uslugama i uzimaju ogroman novac od gradjana. A mi, kao ovce, samo plaćamo i plaćamo. Da im se to ne isplati, ne bi bilo toliko poslovnica na svakom koraku.
šta su nam uradili od države.Spali na to da se samo otvaraju banke i apoteke!
Anti reklama za grad i drzavu je bilo napustanje Mcdonald's-a. uZas, za svaku osudu. Bankama, kockarnicama i apotekama je ovo raj na zemlji
Naravno, banka. Ni slucajno nesto sto prilici toj lokaciji
Moja banka, najgora banka...
Banka zute boje da se lahko uleti u kredit. Ma daj dest milja nije to nista. A kamata je haram, jest bogami.
Ne razumijem kako neko može ne plaćati kiriju a istovremeno držati franšizu McDonald'sa? Kakav biznismen moraš biti... Šta reći, koju poslovicu upotrijebiti.
"kontroverzni" biznismen, eto kakav.