Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami ste krivi, zato što potencirate električna auta koja su preskupa i lošeg kvaliteta, onda Kinezi naprave isto tako loša auta ali jeftina. Dok ste pravili auta sa unutrašnjim sagorjevanjem i po normalnijim cijenama niste imali razloga za zabrinutost. 2001 godine je Audi A8 koštao 120.000 KM, danas A4 košta toliko.
Audi a8 2001 je kosto 62-67.000$ sto je u 2023 105.000$ ili ti ga 187072 maraka. Prvenstveni razlog poskupljenja je tehnologija kao i nameti organizacija i kupaca da auta budu sigurna. Auta krajem 90 tih i početkom 2000tih su bila konzerve, pogotovo naspram sad.
Pa potenciraju elektricna auta jer se mora,kontas da ova kugla na kojom zivimo nemoze izdrzat tempo jos dugo,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
EU je presla sa ovisnosti o ruskim energentima na ovisnost o kineskim sirovinama, vidljiv napredak nema sta. Da sutra zarate Kina i Amerika mozete zatvorit kompletnu autoindustriju na kontinentu.
Ma vi više ni sami ne znate šta hočete.
Ma lako će to Francuzi riješiti. Samo ulete u nekoliko afričkih država, popale, pobiju, opljačkaju i donesu u Francusku.
spusti cijenu i rijesen probel
Kia,toyota ,hjundai dominiraju svijetom
Kakve veze imaju ove marke auta sa Kinom?
kina i sve oko nema temelja niti buducnost
grohotom
Koji k...c onda ukidate dizele?
Eu je politicki patuljak kad se trebaju odluke donositi
Sami ste sebi skočili u stomak sa tim električnim autima. Proglasili ste dizel i benzin nepoželjnim a niste gledali šta Kinezi rade svo vrijeme. Popušit ćete svi redom i nećete više zgrtati koliko ste navikli.
Joj jest mi zao Francuzica i Evropljana
Ima izlaza sad vi zabranite elektricna auta I onako su njesra, samo proizvodnja automobila sa unutrasnjim sagorjevanjem.
Tuknes na njesra i ti i komentarti 😂😂
sta je s vozilima na plin? Zarađuju malo ali su isključena iz opcije
Radim sa kineskim autima. I mogu vam samo reci držite se sto dalje od njih. Jako losa kvaliteta a rezervne dijelove čekate mjesecima.
Ne sekiram se jer kinesko el auto kosta 8000 Eura. 75 konja 300 km domet,bolje mi od BYD ne treba.
LAZES isto kao i neki dan kad si tvrdio da je 7000 eura…….u cemu je fora ,zasto lazes ?
Pa počnite ih roviti po EU, sve to ima Evropa samo nećete pesinluka
manje auta, a više konja nikad nije bilo.