Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazite pomoc da vam daju kamione i transportujte robu kamionima da ne lezi u plocama...svi se moraju prilagoditi novonastaloj situaciji...pruga nece biti brzo gotova
Proglašeno je stanje elementarne nepogode i zjnb tada omogućava provođenje pregovaračkog postupka bez objave. Nema tu nikakve pameti. Mogli su do sada uraditi makar projektni. zadatak i pozvati pregovarača- će za dostavu ponuda za izradu projekta.
Neki ljudi ne razumiju hitnost obnove puta i pruge. Pored prevoza roba tu je i turistički sektor koji gubi. Samo u Sarajevu je sigurno 30% manje turista nego što bi ih bilo.
turista je i tako manje u jesenjem i zimskom periodu a put postiji mada nesto duzi, moraju se svi prilagoditi novonastaloj situaciji
E Cuj ovo udruženje robovlasnika se zabrinulo za svoj djep. Da in ne zahvali koja para pored miliona zaradjenih na radnickoj grbaci. Nisam vas cuo da koji milion izdvojite ispred udruzenja za pomoc nesretno stradalim u Jablanici.
Eto odlične prilike da i Udruženje poslodavaca u FBiH malo pripomogne svojoj državi
ako ovako nastavimo prugu ćemo obnoviti do Aleđuna 2028