Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posle Banki i Microeditni organizacija..BH Telekom.najveci pljackas naroda koji jedva sastavlja kraj skrajem. Oni nesto Transformisu....ali od para naroda....da bi vise jos grabili...
za CzechRepublicBrno Hajde bolan Kure, mislis da ako zivis u Ceskoj da si nesto bolji od prosecnog Bosanca. A i radio si u BH Telecomu, ne treba da ih kudis - lijepog si hljeba tu pojeo.
BH Telecom uvijek nudi manje,a uzima više...daju 3Mbps,a platiš 5Mbps.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ba ona transformise, sta? Ubili ste kompaniju da joj dionice vrijede manje od nominalne vrijednosti! Violeta ima veci prihod od teleoperatera, uzas! Vrijedili 1,2 milijarde a sada 300 miliona i vi pisete o transformatorki, kako vas nije stid.!?
To što je srozana vrijednost dionice, ne znači i da je kompanija ubijena. Prije će biti da je tek sada dionica na realnoj vrijednosti. Isti slučaj i sa JPESR BIH.
mislim na Elektroprivredu BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bedevija
Cak i kada su SPLAHNULI sa dionicama i sa kvalitetom, treba RASPRODATI! Ovdje zive ljudi koji KUDE 'strance' a stranca nisu vidjeli u zivotu! Sve go SDAUHLJEB.Molim onog koji da minus da pogleda DIONICARE i sve njegove teze padaju u vodu...toliko.RASPRODAJA! ! !
Mozete li posjetiti neki od rudnika, da se upoznamo malo vise sa ljudima koji imaju po 30, a izgledaju kao da imaju 50???
100 kbs download je pravi uspijeh 🥵
Širi neto vidike.....
Kako se sjećam ova kompanija je prije 10 - 15 godina na tržištu vrijedila preko 1 milijardu km. Za te pare moglo se tada napravit min 100 km auto puta, od ostatka love razviti istu kompaniju, zaposliti stručan kadar i imati oboje u vlasništvu. Danas puno manje vrijedi, tunel košta ko pantina pita al šta ćeš. Znamo svi ko se pita.
Amina je top
Fino vidjeti da nisu neki djuturumi uhljebljeni na ovim pozicijama barem.
Ne kontam.
jedina vidljiva transformacija je broj uhljeba u telekomu, i sve gore usluge za vece pare
Ekonomisti ? Da to možda nije kadar za banke i Bingo ? Fale još i putari, asfalteri i željezničari. Elektrotehnika ništa ?
Pricate nebuloze...
Dovoljno je rec da Telefon u Telekomu platis duplo vise nego mu tzisna vrijednost.. Predplata najlosija i najskuplja bez bilo. kakvih pogodnosti. Sirotinji za zamqzivanje ociju,ali dugoricno od korisnika prave sirotinju i jos gluplje ovce