Peugeot od 2005.na ovamo ekstra auto,vjerovatno i prije toga.Ko ima neku činjenicu da nije tako nek kaže al samo objektivno.Imaju odlične dizelske motore,benzince doduše malo slabije jer su koristili neko smeće od BMW motora,kvalitet unutrasnji odličan,limarija bez sloro ikakvih probleka sa korozijom.
@J24 trebalo nam je 20 godina da izbacimo primitivizam iz glave u smislu da je samo mercedes, bmw i audi "automobil". Svaki proizvodjac ima dobre i lose modele. Mercedes C klasa 2001-2007 godiste ima uzasan trap koji zahrdja za cas. Peugeot 508 je fantastican od kako je izasao na trziste. Ali nista me ne cudi kad kod nas taxisti koji citav dan provedu u autu ne zele da cuju za automatik jer nemaju pojma sta je to. Primitivni smo drama
@J24 nisam protiv Pežoa, čak mi je 508 odlično auto. Ali ako pričamo o polovnim autima kakve nas većina vizi, na prvoj seriji 407ice se non stop nešto kvarilo nakon određene kilometraže. Od displeja za radio pa do dizni. Imao sam i Lagunu iste generacije, ista priča, crkavalo sve od zvučnika do uljne pumpe i turbine. Njemačka auta izuzev Mercedesa i Poršea nisu ništa bolja, ako nisu i gora. Što se tiče dugotrajnosti i kvaliteta, tu je Japanac tata svima.
Prikaži sve komentare (15)