Zasto bi ga hrvatska postovala ? On nije izabran od strane hrvatskog naroda u BiH, on je izabran od probosnjackih glasaca, to nije u redu, nije BiH tako zamisljena, samo se stvara nacionalizam kojeg ionako ima previse.
BAKIR IZETBEGOVIC ce kao predsjednik SDA BiH, sada jos snaznije kreniti u razvoj, zastitu, jacanje, razvijanje, gradnju i unapredsjenje nase drzave, gradjana i naroda, jer Bakir je obrazovan covjek, koji je jos prije rata zavrsio Arhitekturu i on tacno zna kako se planira, gradi i stiti nasa drzava i bosnjacki narod. Puna podrska za Predsjednika Bakira Izetbegovica u radu i zastiti ustavno-pravnog poretka u BiH i u zastiti bosnjackog naroda. SRETNO BAKE!
Pa demokratija je takva da se moraju poštovati glas naroda, ko ima više glasova taj pobjeđuje. Nego vama je i cilju da vaš 1 glas = 4 glasa, ili čak uvijek zagarantiran utjecaj RH u BiH koja je samostalna i nezavisna od RH ili Srb. Ovdje nikako susjeda da razumiju da se oni ne pitaju oko Ustava BiH kao što se BiH ne pita o RH.
Prikaži sve komentare (268)