Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA sve zavrsava po restoranima, posjetite kibeta pa ce te vidjeti
@Pancer bar nikome zla ne misli
Ta ista sda je dala kljuceve drzave u institucijama ovima koje spominjes, zato ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Zasto bi ga hrvatska postovala ? On nije izabran od strane hrvatskog naroda u BiH, on je izabran od probosnjackih glasaca, to nije u redu, nije BiH tako zamisljena, samo se stvara nacionalizam kojeg ionako ima previse.
BAKIR IZETBEGOVIC ce kao predsjednik SDA BiH, sada jos snaznije kreniti u razvoj, zastitu, jacanje, razvijanje, gradnju i unapredsjenje nase drzave, gradjana i naroda, jer Bakir je obrazovan covjek, koji je jos prije rata zavrsio Arhitekturu i on tacno zna kako se planira, gradi i stiti nasa drzava i bosnjacki narod. Puna podrska za Predsjednika Bakira Izetbegovica u radu i zastiti ustavno-pravnog poretka u BiH i u zastiti bosnjackog naroda. SRETNO BAKE!
LIDER Bakir Izetbegovic uvijek i na svakom mjestu istice znacaj mira i slobode, ali i jasno i javno kaze svim neprijateljima da cemo se svim sredstvima i silama braniti i nasu drzavu i bosnjacki narod od unistenja. Dok je SDA, Bakira i BH patriota nema brige za opstojnost naseg naroda i drzave, jer sa nama su u istom stroju patrioti BiH, spremni na odbranu suvereniteta i nezavisnosti drzave. Puna podrska za LIDERA Bakira Izetbegovica da jos vise ojacamo nasu drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A koga Komšić predstavlja. Hrvate ne. Ustvari, jeli on Hrvat? Sumnjam. Zašto bi on dolazio u Zg, kad će za koji dan biti "persona non grata", a to zmači da ni avionom ne može preletit Hr.
Jednostavno, Bošnjaci sad kusate plodove svoje politike... I drugi put izaberite Sejdu, pa će te viditi dokle će te dogurati
Ustashe su pogana nacija. Ne voli ih ni njihova mater a kamoli susjedi.
Jos samo kurca da primi i svi na broju.
Sta je pi---e normalno da ce ti hrvatska pomoc gdje je turska sad sto s njima ne pricas
Hrvatski državni vrh razgovara sa liderima BiH, ne razgovara sa vodonošama.
dobro je ujo reko, big shit od drzave
Gadi mi se ovo čitati!!
BH je bliza Sj. Koreji nego EU ----- http://theontariotimes.com/north-korean-defector-exposes-kim-jong-un-china
da ponovim odprije neki dan, ali sa drugim agom: Sluge zove Andrej-aga, Usred Zagreba kule svoje, A u zemlji hercegovoj: "Ajte amo, sluge moje ...,
Bakir je obični pakšu
Kako piju kafu s maskama kume
Ne znam šta je nejasno ovdje. Izetbegović izabere Komšića i moli po svijetu da ga ovi priznaju kao predstavnika Hrvata, jer on to i nije. Izabran je glasovima Bošnjaka, Izetbegović je nedavno i priznao.
Sda je rame uz rame sa velikosrpskom i velikohrvatskom politikom grobar drzave BiH.
Ovaj ridzobradi uveliko steti bosnajackom korpusu, a samim tim i ugledu BiH.