Najbolji primjer je Sebija izetb.,kako novac opije i moc.ona je jedna obična seljanka koja je studirala 11 g...bakir izetbegovic je covjek koji nije svjestan sta se desava njemu ispred nosa,otsutan,tup...a komoli sta se desava u drzavi....a vjestica sebija to koristi...puna zelje za moći...ambicija...ipak je obicna seljancurina sto je studirala 11 godina,iskompleksirana...niko i nista....i sad puna moći i novca...narocisoidna spodoba koja je preuzela vrh sda a i drzave.Vladar iz sjene.
@NARODiPRAVDAofficial Ja bih da ispravim , ako mogu. 1. nije obicne seljancurina, mislim da je jako neobicna, 2. Vjestica se pise velikim slovom, 3. studirala 12 godina ....ostalo je ok :)
@NARODiPRAVDAofficial ne bih ja rekla seljancura i vjestica..mislim imas pametnih ljudi iz ruralnih sredina a imas i pozitivnih “vjestica”🤣 Ona je iskompleksirana svojim porijeklom, narcisoidna (to se u potpunosti slazem), ekstremno ambiciozna a nije potkovana ni znanjem ni bilo cim drugim osim sto se igrom slucaja udala za aljinog sina. Kompleksi su cudo..a komplekse lijeci svakodnevno pokazujuci svoju “moc”
Prikaži sve komentare (54)