Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji primjer je Sebija izetb.,kako novac opije i moc.ona je jedna obična seljanka koja je studirala 11 g...bakir izetbegovic je covjek koji nije svjestan sta se desava njemu ispred nosa,otsutan,tup...a komoli sta se desava u drzavi....a vjestica sebija to koristi...puna zelje za moći...ambicija...ipak je obicna seljancurina sto je studirala 11 godina,iskompleksirana...niko i nista....i sad puna moći i novca...narocisoidna spodoba koja je preuzela vrh sda a i drzave.Vladar iz sjene.
Sebija je u krevetu...živa žera...al na poziciji direktorice nema sta činit...Nisam bilo kakav kosarkas...vec kapiten kk bosne i covjek koji je zavrsio dif na vrijeme,a ne kao sebija 12 godina studija.Za spavace sobe je mrak...ali da vodi kcus,sda pa tako i drzavu-to je nepojmljivo.Seka iz sjene da sve vuce za nos.Necemo to dozvolit.
Vec jesam...zato ti kazem da je extra...al za spavace sobe.Vrh sda joj je sve prepustio...Seka rasturi sda iznutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stop legalizaciji kupovina diploma za stranacke pudlice...podrska eriku larsonu i njegovom antikorupcijskom timu...
Briljantan komentar stanja na UNSA, odnosno stanja u društvu. Urušavanje obrazovnog sistema je siguran kraj jednog društva. Nekada vjerujem da je sve ovo dio nečijeg projekta koji nas vodi u nestanak. Bravo profesore!
De iure i de franco -Iron brod. Rusi bi rekli Staljin!
2. Poznavajući racionalnost braće Šimić, vlasnika portala, naravno da ću napraviti screenshot ovog komentara, budući da im namještenik opetovano objavljuje nevjerovatno izdvojene, afirmativne i nekritičke intervjue sa čovjekom poznatom po nasilničkom i nekolegijalnom ponašanju. Mislim da je u njihovom interesu da uredniku ili povećaju plaću ili da iznad ovakvih "intervjua" korektno stoji "promo".
Presmiješno je da "stanje u visokom obrazovanju" secira gdin za kojeg je inspekcija utvrdila da je nelegalno napredovao u svoje zvanje;
Po cemu je ovaj bolji od drugih? Umjesto da predaje njemacku knjizevnost i jezik on se politikom i ekonomijom UNSA bavi. Pri tome je i neupucen recimo Građevina i instituti rade punom parom.
Kava crna akademska zajednica.Prodaju se svakom ko ponudi novac.Izuzeci cine 1% U tamnom vilajetu.To i oni izmedju sebe znaju i postavljaju cijenu.
Vedad Smailagić: Novac i bratstvo s politikom su opili akademsku zajednicu u BiH. Slažem se u potpunosti, ta " akademska zajednica" prodaje diplome političkoj eliti i njihovim potomcima., I potpuno su u službi te elite i njihovih satelita. Najviše lažnih , kupljenih , diploma je državnim strukturama, ratnom invalidu , trgovcima, građevinarcima, fakultetskim obrazovanim i nezaposlenim nije potrebna
Ekstra
Aaaaa
ne samo akademsku nego sviju
svi obrazovani i imalo moralni ljudi su napustili ovaj kriminalni kartel od drzave
Klkdkkd kdkdkkd
dosta je vise politicara koji ne znaju naci x u formuli x+5=3.
ovaj je dosadan ko STJENICA
na pocetakukada ovaj kaze da ne treba raditi u interesu studenata..vidi se da je iz komnistickog sistema,..zasto se to na zapadu studentima omogucuje da rade i obavljaju praksu i da polazu sve sto je moguce povoljnije, nije im u interesu da ih obore niti da im ovu tesku godinu ucine jos tezom, ono sto ne nauce u skoli naucice kroz praksu i to im poslodavci omogucavaju kroz stalne kurseve i doskolovavanje samo se kod nas jos drzima komunistickog principa ..obori sto vise, sto ce nam