Negiranje RS-a je čisto politikanstvo i gubljenje vremena. Ali će SDA još 100 godina obmanjivati sa tom pričom. Treba sakriti tom pričom sve promašaje i izdaje.
Srećan nam 1.Mart dan nezavisnosti države BiH i živjela naša jedina, neosvojiva, ponosna i prkosna, nezavisna, suverena, nedjljeljiva i anti-genocidnoUZP-ovskaa BiH, naša princeza nad princezama kojoj i majka Amerika ponekad pozavidi, REPUBLIKA BiH, koja se genocidniim ekstremistima suprotstavila 92. i do današnjeg dana ostala odana svojim osnivačima Aliji, SDA i Armiji RBiH noseći ih zauvjek u srcima svojih građana. Ostaće kroz istoriju zapamćena kao prava antiteroristička država.
SDS je stranka koja je odgovorna za pocetak rata u BiH i njeni politicki i vojni predstavnici su planirali, naredili, nadzirali i izvrsili genocid i najmonstruoznije zlocine i genocid nad Bosnjackim narodom. SDS su ucestvovali u zlocinima i SDS je odgovorna za nevidjene zlocine i genocid koje su pod njihovom kontrolom pocinili SDS funkcioneri Radovan Karadzic, Biljana Plavsic, Momcilo Krajisnik, Radoslav Brdjanin, Ratko Mladic i ostali pravosnazno presudjeni ratni zlocinci.
Prikaži sve komentare (419)