Nema velike tajne uspjeha. Jednostavno, posložili su se svi elementi u najboljem trenutku za njih. Bandić je, mora se priznati, imao osebujan način vođenja Zagreba. Pored velikog broja Bandićevih pristalica, ova ekipa iz kojekakvih bezveznih NVO, stalno na državnoj sisi i bez ikakve odgovornosti, uz pomoć medija širila je krug kritičara i Bandićevih protivnika. Jeftini populizam, obećanja i kritike u vremenu opterećenim potresima i pandemijom plodno su tlo za stjecanje simpatija...
...Smrt prvog čovjeka Zg otvorio je širok izborni prostor jer Bandić je (pored vlastite stranke) čovjek institucija. Veliki broj glasova mogu zahvaliti rasulu u SDPu koji je od relavantne političke snage postao minorna stranka s povjerenjem glasača od 5%. Također, uspjehu doprinosi i HDZ koji se, tako mi izgleda, stalnim kandidiranjem neizgrađenih i nedovoljno profiliranih kandidata gotovo distancira od ozbiljne izborne utrke za Zg.
@VOXpopuli2017...Iskreno, kada vidim sve te aktiviste NVO koji bez mrvice iskustva u vođenju i upravljanju velegradom, i političare stvorene i iznjedrene na valu okolnosti, nisam i ne mogu biti optimističan. Tomašević, Benčić, Rada Borić...ajd, nemojmo se zezati.
Prikaži sve komentare (111)