Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate koja je tajna ovog lika? Ima 40+ godina nema dana radnog staža u realnom sektoru. Nema nikakve rezultate iza sebe, već je samo dobro organizirao i povezao NGO sektor i s njima povezane inicijative. Ima ogroman medijski prostor, diktira uz pomoć prijatelja u svim redakcijama teme u javnosti, vrši ulogu moralnog policajaca i prokazivača te odlično manipulira biračkim tijelom jer je biračko tijelo većinski kao i on parazitsko.
Zagreb je grad parazita. 60% zaposlenih radi u javnim službama ili kod stranog poslodavaca. Privatni biznis u domaćim rukama je slab u Zagrebu tako da uopće ne čudi podrška soroševom plaćeniku od 40+ god. Većina Zagrepčana ne stvara novu vrijednost i ima visoko razvijeni socijalistički mentalni sklop čekanja da se netko drugi pobrine za njihove živote. Zato među ZG populacijom prolazi jeftina spin demagogija i patetika slatkorječivog Tomaševića.
Mislim da ti je promaklo da spomeneš Sorosa
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Pa i u nas su zeleni na vlasti, i to 30 godina, koliko Zagreb kasni za nama
E ebo nase zelene , zato i jesmo tu gdje jesmo zahvaljujuci njima....
Dok ne pocnu gubiti po selima i kamenjarima, nema nista od toga.
Promjene politika su jedina stvar koja može normalizirati region i vratiti nadu ljudima u neku bolju budućnost. Stare politike su opterećene starim ranama o kojima nove generacije skoro da i ne znaju pa bi, ukoliko dođu na vlast, svoj rad i energiju usmjeravali ka normalnijim stvarima. Iako ni kod nas političke alternative nisu naročitog kvaliteta, promjene su nužne da nužnije ne mogu biti
Bravo za Zagreb i Split - vrijeme je da nacionalisti odu sa vlasti. Kunu se u nacionalne ideje a država tone u kriminalu, korupciji i nepotizmu, ljudi masovno sele iz cijele HR. Zagreb je oduvijek bio grad slobodnih ideja i mogućnosti. Vrijeme je da kriminalna hobotnica ode s vlasti i na općim izborima. Promjene će se proširiti iz HR na ostale države u regiji !
Stranke kojima je priortet ekologija odlicno identifikuju probleme…i super je to. Ali ne nude rjesenja kako odrzati ekonomiju..a od ekonomije se zivi. Pobornik sam zastite prirode ali dok god energijju ne budemo stvarali iz nicega (a to se nikad desiti nece), uticacemo na prirodu. Potrebno je smanjiti uticaj svakako ali nasa glad za energijom raste jer i populacija raste.
Ma dosta vise i starih olinjalih partija, pun ih je ..... hajd malo novi i mladi, da vidimo i tu kombinaciju.... gori od ovih hadezeova i spedeova ne mogu biti....
Samo nacionaliste i lazne religijase skinuti sa dnevnog reda i planetom ce ponovo zavladati mir
Nema velike tajne uspjeha. Jednostavno, posložili su se svi elementi u najboljem trenutku za njih. Bandić je, mora se priznati, imao osebujan način vođenja Zagreba. Pored velikog broja Bandićevih pristalica, ova ekipa iz kojekakvih bezveznih NVO, stalno na državnoj sisi i bez ikakve odgovornosti, uz pomoć medija širila je krug kritičara i Bandićevih protivnika. Jeftini populizam, obećanja i kritike u vremenu opterećenim potresima i pandemijom plodno su tlo za stjecanje simpatija...
...Smrt prvog čovjeka Zg otvorio je širok izborni prostor jer Bandić je (pored vlastite stranke) čovjek institucija. Veliki broj glasova mogu zahvaliti rasulu u SDPu koji je od relavantne političke snage postao minorna stranka s povjerenjem glasača od 5%. Također, uspjehu doprinosi i HDZ koji se, tako mi izgleda, stalnim kandidiranjem neizgrađenih i nedovoljno profiliranih kandidata gotovo distancira od ozbiljne izborne utrke za Zg.
@VOXpopuli2017...Iskreno, kada vidim sve te aktiviste NVO koji bez mrvice iskustva u vođenju i upravljanju velegradom, i političare stvorene i iznjedrene na valu okolnosti, nisam i ne mogu biti optimističan. Tomašević, Benčić, Rada Borić...ajd, nemojmo se zezati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA 💚👊
Ma nek nisu isti ,čak sta vise nek budu i gori al nemogu biti ovoliko bezobrazni kao ovi do sada Krv nam popiše
Zeleni osvajaju i Hrvatsku. I ovdje ce zeleni sve pomesti 💚💚💚
Imaju medije i to je to kao kod nas u Sarajevu
Trazit ce oni za po godine da Bandic uskrsne
A zaboli me i k...c za susjedovim tajnama.Bitno je da je malo ovčica glasovalo iz BiH.
Aha ha džaba ste krečili. Vraća se trg maršala Tita u Zagreb na velika vrata...