Evo ovako, "IV Osnovna škola“ logor za Hrvate. (današnja zgrada Općinskog suda u Mostaru, u ulici Maršala Tita). Mislim da na ovom mjestu isto ne treba biti Opcinski sud vec memorijalni centar hrvatskih logorasa kloji su bili u kako to muslimani vole reci 'nepostojeci logorima' ABiH. Zasto za jedno vrijede jedna pravila a za druge druga? Netko moze koristiti objekte gdje su ljudi ubijani a netko ne? Sta je mjerilo? Ili svi ili nitko.
Slusaj Legionela o Hrvatima koji su istrebljeni sa podrucja RS niko ne prica zato sto ti Hrvati za vas nisu legitimni niti ih smatrate Hrvatima. Vasa definicija Hrvata je da zivi u Hercegovini i da je glasac HDZ. Nazivate Srebrenicom mitom a veze s njom nemate pa veci ste Srbi od Srba.
Vodis se mitovima i spinovima carsijske politike SDA i u djamijama nama namecete predstavnike kako za clana predsjednika tako i za dom naroda i hrvatima i srbima a pogotovo ostalima to je uredno po tebi? Kako mislis da Hrvati razviju politicki pluralizam kada nas preglasavate i mislite da mi nesto od vas trazimo? Jedina je istina da se trebaju presude ustavnog suda i suda u strazburu ispostovati da bi bilo sve kako treba.
Prikaži sve komentare (31)