Lakse biti nesretan sa 500 miliona nego nesretan bez feninga.. Jebi ti to, svi palamude kad nestane para.. U zenitu niko ne kuka..
Gle ovo. Kaže, novcem se ne može kupiti ništa bitno... Može...Sloboda...kad imaš brdo para, dva miliona... Ne moraš raditi za 500 maraka i uništavati sebi svoje životno vrijeme... 10 sati najboljih po danu, tebi ode za rad kod privatnika...dođeš u polumraku, vratiš se kući u polumraku-život provedeš u polumraku. Ali onaj ko ima novac... On i može pokazati srednji prst... I poslodavcima i državi
Zato američki milioneri... Imaju takav stav... Zlatni lanac oko vrata... I srednji prst uperen svima.... Jebbi te se svi... Majku vam jebem... Jebbeš sistem, jebeeš plate i državu...ja imam novac... Novcem sa kupio svoju slobodu i svoj mir... A i ženu sam opoznao preko novca... Samo sam tenkovao 1000 dolara u auto i obilazio gradove... Dok nisam našao pravu...ipak je novac izrazito važan...bez njega i zdravlje gubiš, sa jeftinom hranom... Zato pažet u glavu. Novac je bitan.
Prikaži sve komentare (49)