Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse biti nesretan sa 500 miliona nego nesretan bez feninga.. Jebi ti to, svi palamude kad nestane para.. U zenitu niko ne kuka..
Adminmanager@ gdje imaš 300 eura platu? Zašto radiš za taj novac i dozvoljavaš da drugi ubiru plodove tvoga rada? Taj iznos nije dovoljan za bilo šta tako da je bolje ne imati platu nikako.
Lijepo je biti sretan i sa malo novaca, ali prvo treba obezbijediti krov nad glavom. hranu na stolu i barem onoliko da ti pokrije osnovne potrepstine i hobije/zanimacije. Ali to osnovno postaje sve teze i sve je manje srednje klase.
Normalno da je novac laz kad sebi obezbijedis sve sto ti treba u zivotu. Da imam kucu, auto bez kredita i meni bi novac bio laz
Imam ja.. al pomjerit ćeš granice čim postigneš te želje. Nije laž, al ne moraš imat 500 miliona.
Nice 🐅
Mister Tyson...legendo...drzi se ti golubova i boksa.
Gospodine Tyson, Pošto Vas novac ne može usrećiti a imate ga na pretek, molio bih vas da mi pošaljete 10 miliona dolara kako bih obezbijedio sigurnu budućnost sebi i svojoj porodici. Mene će taj novac jako usrećiti a vi to nećete ni osjetiti a još ste dobili sevapa koje možete iskoristiti kad umrete.
Prepisujem.
Volim da se kovertibilno lažem ili u nekoj drugoj stranoj valuti
moj rah.amidza je uvijek govorio: ko propadne, okrene se vjeri a ko uspije, okrene se mladim picicima...
Pametno zbori čovjek s obzirom da je bokser. Nikada ne vjeruješ nikome kad si neki milioner (milijarder).
poebao sve sto je htio, putovao gdje god je htio, kupio sebi sta god je htio, otvorio sebi plantazu marihuane i pusi koliko hoce... i onda kao novac nije bitan. bitan je itekako jer zivot koji zivimo je kvalitetniji ako imamo novca.
ako ništa možeš privatne doktore platit...
Frajer posle 20 godina nije nadrogiran i skonto da se tetoviro po licu...komad budale ali ipak dobar lik
Frajer posle 20 godina nije nadrogiran i skonto da se tetoviro po licu...komad budale ali ipak dobar lik
Novac nece nikoga napraviti sretnim, ali sto ce ga smiriti....
Naso pricati lik koji je uspio bankrotirati za par godina sa 200miliona zarade. Obicna budala
Za 100 miliona napravi bolnicu ili sportski centar da te ljudi pamte i po plemenitosti.
Daj meni te pare, da te poštedim muka...
depresija ...