koga boli qac i ko pamti kako je nastala danasnja UK i FRancuska? glavni qrcevi sviraci demokracije u danasnje vrijemE?? kO PAMTI ŽRTVE???jedna generacija samo i roditelji! I Sant Peterburg je nekad bio Finska teritorija. i sta?? odavno je vec Ruska,FInci zaboravljeni! Tako ce biti i sa ovim djelom Ukraine!genocidasi?? NIKAD ALI NIKAD ZA NIKAD VISE UKRAJINA NECE VRATITI IZGUBLJENE TERITORIJE. DABE SVO ORUZIJE SVIJETA.
rusi su izmislli šah, i gluppsnski AMeri ragbi! to dovoljno govori o naciji ko naciji. I za 100 godina nitko se i nece sijecati rata Rusija nikad veca. Davno bi futavi Amer i Britanac ušli u Rusiju i pokazali demokaraciju...ali nema se mudaa!! Široka ramena a muda malena! Daba svi proracuni koji su 200x veči od Ruskij, Dabe sve placenicek bande i vojske. Sta je bilo?????OSSVOJE ONO GDJE SE RUSI TAKTICKI POVUKU,i gdje zapelo??
Šah su izmislili stari Perzijanci. A Ameri da, veze nemaju s naukom, al imaju pare da kupe ljude koji nesto znaju. Kupovali su nacisticke naucnike, ruske, sportiste iz svih krajeva svijeta. I sad evo kupuju (ukrajinske) vojnike da se bore protiv Rusije. Je bena taktika
Prikaži sve komentare (107)