Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu uz poruku da je u pitanju lažna država koju je formirao Lenjin i da su Ukrajinci lažni narod, a kad ljudi krenu da se brane Lavrov krene da optužuje da "ispunjavaju američke interese". Kakva skupina ološa i gangstera, gore nego u Miloševićevoj Srbiji.
Naravno da Rusija ima imperijalisticke ciljeve kao i svaka velika drzava danas. A sta ti “bošljo” mislis? Da se Ukrajina bori za nekakvu “slobodu” u kojoj ce se mirno slaviti nacista Bandera i Banderovci, a ne da je to zapravo alat Amerike da ostane dominantna sila na svijet. Nisi ti nikakav objektivista vec americka pudlica. Divis se tom svijetu nemorala i to ti je sve normalno, ali si zato i obavezno anti-srbin, anti-rus itd pod kisobranom “objektivnosti”.
CijiJeMariupolj Još da mi je znati šta je "anti-srbin" i "anti-rus", i kakve to ima veze sa fašističkim politikama Slobodana Miloševića ili Putina. Zašto je obavezno da svaka velika država ima imperijalističke ciljeve? Šta je falilo Rusiji u trenutnim granicama? Nema "država" imperijalističke ciljeve, nego bolesni umovi tipa Lažnog Cara Putina Malog.
Prikaži sve komentare (7)