Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spao sa konja na magarca
Poruka glasi nase kompanije su pojacale proizvodnju sanduka pa cemo van poslati dodatnih 200000 u februaru
Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu uz poruku da je u pitanju lažna država koju je formirao Lenjin i da su Ukrajinci lažni narod, a kad ljudi krenu da se brane Lavrov krene da optužuje da "ispunjavaju američke interese". Kakva skupina ološa i gangstera, gore nego u Miloševićevoj Srbiji.
CijiJeMariupolj Još da mi je znati šta je "anti-srbin" i "anti-rus", i kakve to ima veze sa fašističkim politikama Slobodana Miloševića ili Putina. Zašto je obavezno da svaka velika država ima imperijalističke ciljeve? Šta je falilo Rusiji u trenutnim granicama? Nema "država" imperijalističke ciljeve, nego bolesni umovi tipa Lažnog Cara Putina Malog.