Kada od nicega napravis sve ovo sto je on napravio sta drugo reci nego broj 1 na svijetu i dokaz ostalim igračima kako se radom,trudom,zalaganjem i odricanjem stvara rezultat.FIFA mu nikad nista nije poklonila kao lesiju svjetsko prvenstvo i par zlatnih lopti nezasluzenih jer svi znamo da je celavi priznao da mu je lesi omiljeni igrac samim tim sve nagrade koje su dobijene nemaju nikakvu vrijednost u odnosu na covjeka koji ne od 0 stvorio milijarde.
Čim određenog igrača zoveš Lesi, odmah možemo ocijeniti objektivnost tvog komentara. Ah, da...isto to važi za sve one koji određenog igrača nazivaju Penaldo ili Kristina. To su pravi poznavaoci fudbalske igre i uvijek objektivni sa svojim ekspertizama.
Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golove zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara. I opet ce ih imati manje od Messija.
Prikaži sve komentare (10)