Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo je projekat Fife i Uefe, sve mu je kupljeno i namješteno jer je Barsa imala Mesija koji je ipak bio u svemu bolji od projekta. Koliko je Ronaldu poklonjeno Liga prvaka i zlatnih lopti, koliko su puta menjali kriterije samo da je on dobije... A na svjetskom 2018 i 2022 mu ni sudije nisu mogle pomoci koliko god da navlace 🤣
cast mi je sto sam ga gledao uzivo!
Ovo treba biti primjer roditeljima za odgoj i uzor djeci... Voljeli ga ili me genije je
on sa 37 godina kao neki vodja, lider, kapiten hoce da ukrade gol suigracu na svjetskom i ne slavi pobedu sa ekipom. udara djecu kada gubi, baca kapitensku traku itd. Dobar primjer djeci nema sta 🤣
Kada od nicega napravis sve ovo sto je on napravio sta drugo reci nego broj 1 na svijetu i dokaz ostalim igračima kako se radom,trudom,zalaganjem i odricanjem stvara rezultat.FIFA mu nikad nista nije poklonila kao lesiju svjetsko prvenstvo i par zlatnih lopti nezasluzenih jer svi znamo da je celavi priznao da mu je lesi omiljeni igrac samim tim sve nagrade koje su dobijene nemaju nikakvu vrijednost u odnosu na covjeka koji ne od 0 stvorio milijarde.
Čim određenog igrača zoveš Lesi, odmah možemo ocijeniti objektivnost tvog komentara. Ah, da...isto to važi za sve one koji određenog igrača nazivaju Penaldo ili Kristina. To su pravi poznavaoci fudbalske igre i uvijek objektivni sa svojim ekspertizama.
Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golove zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara. I opet ce ih imati manje od Messija.
brat u stilu Messija ljevicom
39 godina… nema potrebe dalje pricati