Šta bi mnogi dali da imaju bogatu historiju kao Bosna ali šta to vrijedi neukom "narodu" koji niti zna, niti želi da zna. Mnogo je materijala za filmove i serije, počevši od bogumila, Kraljevine Bosne pa nadalje. Bosna je stara koliko i Grčka, a arheološki dokazi to potvrđuju. Sve se to zataškava, a i to je bio dio Alijinog potpisa da se što manje promoviše historija Bosne.
Zamislite samo da Srbija ima ovakvu historiju svijet bi brujao o njima, a ovako nastoje lažima skrenuti pažnju na sebe. Današnji tzv. Hrvati su većinom Ilirskog porijekla i emigrirali su iz Bosne još od davnina, dok je ostatak stanovništva koji je ostao u Bosni islamiziran. Sve su to činjenice. Hrvatska je najnaprednija rasa Balkana po svim parametrima.
Zamislite samo da Srbija ima ovakvu historiju svijet bi brujao o njima, a ovako nastoje lažima skrenuti pažnju na sebe. Današnji tzv. Hrvati su većinom Ilirskog porijekla i emigrirali su iz Bosne još od davnina, dok je ostatak stanovništva koji je ostao u Bosni islamiziran.
Prikaži sve komentare (46)