Nije mi jasno zasto se narod pali zbog desetina miliona EU novca, a potpuno je indiferentan na milijarde vlastitog (budzet) koji domaci politicari krcme kako hoce?Grijeh je takav narod ne levatiti kao sto to rade politicari decenijama.
Pa u tome i jeste fazon,budzet je vec opuhan,ostala samo paucina i sada je svaki miliona sadake iz EU velik kao planina.Uskoro slijedi i kasnjenje penzija (po cemu je Njiva poznat svaki put kad se nesto pitao) i onda ce i za to optuziti SDA.Pogledaj samo sta su uradili od Elektroprivrede i KCUSA,dobili preduzeca u debelom plusu,a sada minus 310 i 60 miliona.
Upravo tako! EU ucjemjuje BiH za nekih 70 miliona Eura sto je za jedan budzet nista, a za to je trojka pristala popustiti na svim drzavnim pitanjima SNSD-u i HDZ-u! Uz sve to NiP koristi ove organizacije sto su stvorili da izvlace novac iz budzeta! Nasa stranka nista nije napravila o SDP da i ne pricam! Benjamina Karic radila kao asistent na Univerzitetu u Travniku s svi znamo za sta taj fakultet sluzi, sta da ocekujemo?
Prikaži sve komentare (164)