Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam SDA da ne glasa nizasta, nek propadne sve ako nemaju vecinu, a nemaju jer su nametnuti de facto drzavnim udarom
Nametnuta vlada, pristali na sve ustupke HDZ i SNSD! Znaci SDA ne smije imati ni primjedbu na to kako ce se novac trositi, to nema ni u Zanzibaru da opozicija mora slusat poziciju. Trojka trazili ste vlast, imate je! Pricali ste o novcu od EU dajte da vidimo i to, na svakom drzavnom pitanju ste popustili SNSD-u!
jel pozdravljas iz njemacke predpostavljam?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije mi jasno zasto se narod pali zbog desetina miliona EU novca, a potpuno je indiferentan na milijarde vlastitog (budzet) koji domaci politicari krcme kako hoce?Grijeh je takav narod ne levatiti kao sto to rade politicari decenijama.
Pa u tome i jeste fazon,budzet je vec opuhan,ostala samo paucina i sada je svaki miliona sadake iz EU velik kao planina.Uskoro slijedi i kasnjenje penzija (po cemu je Njiva poznat svaki put kad se nesto pitao) i onda ce i za to optuziti SDA.Pogledaj samo sta su uradili od Elektroprivrede i KCUSA,dobili preduzeca u debelom plusu,a sada minus 310 i 60 miliona.
Upravo tako! EU ucjemjuje BiH za nekih 70 miliona Eura sto je za jedan budzet nista, a za to je trojka pristala popustiti na svim drzavnim pitanjima SNSD-u i HDZ-u! Uz sve to NiP koristi ove organizacije sto su stvorili da izvlace novac iz budzeta! Nasa stranka nista nije napravila o SDP da i ne pricam! Benjamina Karic radila kao asistent na Univerzitetu u Travniku s svi znamo za sta taj fakultet sluzi, sta da ocekujemo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niti u đep niti iz šepa građana, ovako se grabe pohlepnici da uberu dok su jos na vlasti 2 godine, Narod te milione nece vidjeti ni u mrvicama ali..... NIP, SDP, SNSD, NS, HDZ i ostali miševi okupljeni oko vlasti ce oblizati brčiće. I boli me neka stvar za agende i kojekakve zakone koje prave po svojoj mjeri. Pravde u ovoj drzavi dugo nece biti. Ubili ste u ovom narodu svako dobro i pokrali sve sto se moze. DaBogda se zabavili oko sebe i svojih politička gamadi.
Jel' pod ovim uslovima ? "Prepiske iz radne grupe otkrivaju: Da bi dobili 70 miliona eura od EU, Nikšić, Forto i Vlada KS pristali da se iz Ustavnog suda BiH izbace strane sudije! U dokumentu prihvatili 267 intervencija iz Republike Srpske. Iz TK, USK, BPK i ZDK nijednu!"
Joj EU i vi ste jos veci naivni ljudi. Ovaj narod ne zna protest organizovat, a kamoli se dogovorit za bilo sta. Nema spasa za ovaj narod. Bezveze trosite vrijeme za ovakve polarne medvede.
No comment
Niposto ovo usvojiti, oni ce pare sebi uzetiž a narod gladovati, i vracati
Zovite Schmidt-a u pomoc 5 do 12 da nametne Reforme....
Plan je da se ukrade novac i da niko ne pita gdje je.
O cemu se radi? Jel pozicija nema vecinu pa ne moze da izglasa? Sta je sa Ramom i njegovim glasom? Da se razumije nisam ni za sda! I jedni i drugi katastrofa. Treba raditi na pretvorbi u RBiH
Bravo SDA i DF . Imate sigurne glasove mene i mojih ukućana. Od državotvornih partija i nisam nikada očekivao ništa drugo nego patriotizam.
Ne obracaj paznju sta ovi tvoji botovi Bakire pisu i bildaju lajkove, to je lazna slika raspolozenja naroda
Izgleda da imamo novca da vise godina nista ne moramo da radimo. Putujte vi nas ne cekajte. Samo RBiH!
U Reformskoj agendi termin državni, smeta Dodiku, stvarno čovjek baca 70 miliona radi jedne riječi.
Ili predati u čisto pravnom obliku,koji traži E U ili nikako.nema ispunjavanja želaj Dodiku i Čoviću.
Ili predati u čisto pravnom obliku,koji traži E U ili nikako.nema ispunjavanja želaj Dodiku i Čoviću.
Trojkasi ba li je