Pa ne izgleda ona nimalo loše. Jbm, što nije mene kao maloljetnika zaskočila ovakva milfara, ne bih joj ništa zamjerio, kad mi je pojam bio vidjet onu žensku stvar makar u erotici...
Eh pa sad, kod vecine djecaka(ali i kod djevojcica vezano za "hot" profesore, glumce, samo one više kriju) postoji ta fantazija i većina ne bi "zamjerila" nista... i na prvu ne izgleda problematično, odnosno sve zavisi i od godina. Nije isto 12 i 16-17. Nije isto dijete i adolescent. Isto tako za većinu tih adolescenata ovako nesto moze donijeti samo samopouzdanje, ali isto tako mana moze biti pretjerana hiperseksualnost, ali dosta je bolje za mozakl nego xxx koju 99% njih gleda.
S druge strane americki zakoni su previse da kazem 'glupi', ako cura pijana spava sa momkom moze ga tuziti za 'silovanje' jer kao ne moze dati 'consent' pijana...a ako momak pijan spava sa njom, onda on nju ne moze tuziti...Ako jedna osoba u nekim drzavama ima 17 godina i 360 dana a druga 19 godina, smatra se silovanjem jer kao ova prva nije dovoljno stara da da consent...Malo je reci glupost, jer nije svaki mozak isti.
Prikaži sve komentare (35)