Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne izgleda ona nimalo loše. Jbm, što nije mene kao maloljetnika zaskočila ovakva milfara, ne bih joj ništa zamjerio, kad mi je pojam bio vidjet onu žensku stvar makar u erotici...
Eh pa sad, kod vecine djecaka(ali i kod djevojcica vezano za "hot" profesore, glumce, samo one više kriju) postoji ta fantazija i većina ne bi "zamjerila" nista... i na prvu ne izgleda problematično, odnosno sve zavisi i od godina. Nije isto 12 i 16-17. Nije isto dijete i adolescent. Isto tako za većinu tih adolescenata ovako nesto moze donijeti samo samopouzdanje, ali isto tako mana moze biti pretjerana hiperseksualnost, ali dosta je bolje za mozakl nego xxx koju 99% njih gleda.
S druge strane americki zakoni su previse da kazem 'glupi', ako cura pijana spava sa momkom moze ga tuziti za 'silovanje' jer kao ne moze dati 'consent' pijana...a ako momak pijan spava sa njom, onda on nju ne moze tuziti...Ako jedna osoba u nekim drzavama ima 17 godina i 360 dana a druga 19 godina, smatra se silovanjem jer kao ova prva nije dovoljno stara da da consent...Malo je reci glupost, jer nije svaki mozak isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sjecam se nastavnice biologije i tog zlatnog doba djetinjstva,uvijek sam zelio da mi uradi "ovo".Meni i jaranima je jako utjecala na razvoj maste;)
Jedan ili jedna napisa fuj komentari da je obratno bili bi drugačije.. Donekle se slazem iako mislim da ovo nije silovanje nije ga ona silom primorala naprotiv nego seks sa maloljetnom osobom a to vjerojatno roditelji tuže ako saznaju jer je neprikladno a nevjerujem da bi on
Optuznica za silovanje maloljetnika a Adam Johnson joj advokat. Zivot pise romane...
Pa sto mene Bog nije tako pocastio... gradonacelnice, oprosti mu, ne zna sta radi. Oprosti i u ime muskog roda, nismo svi takvi, samo si ti naletjela na nekakvog smotu
Ih kud mene nece da zaskoci
i ja sam maloljetan
Sve bih joj oprostio.
i tata bi sine hahahaahahahahahahahah
Fuj ovi komentari. Sad da zamijenite ovu ženu sa muškarcem komentari bi bili kompletni drugačiji
Ja bi joj halalio.
Muz ce to razumjeti
Kaze dajdza Ramiz, ih sto na mene nije naletila....
Članak kao stvoren za bolesne komentatore ...
Iz oči joj 5una viri!
What?! Jesam dobro pročitao, silovanje? Od strane žene? What the...?!
Ne nuzno, po Americkim zakonima 'silovanje' je uvijek u situacijama gdje osoba ne moze dati 'consent', tj negdje je 16 negdje 18 godina. Znači u nekim drzavama ako je napr bila sa likom koji ima 17 godina i 360 dana i iako je on HTIO to po zakonu se smatra silovanjem jer kao previse je mlad da zna sta radi i da da dozvolu.