Jučer napišem da to napredovanje Ukrajine od 15km x 10km će Rusi vratiti za dva dana....dobijem more dislajkova i zajedljivih komentara...nisam navijač Rusije niti gotivim otimačinu tuđe zemlje, ja sam samo napisao da Rusiju sa takvom tradicijom, vojnom, naučnom, znanstvenom, piscima, pjesnicima itd. ne može na koljena baciti Ukrajina potpomognuta logistikom "fast-food" zemalja....Amerika je prva uostalom napravila genocid nad indijancima, nije moja mater....šta je više hvalite!?
xbanovani Rusi imaju sjajne pisce, ali sve odreda su ih protjerali iz Rusije. A kakve to ima veze sa Putinovom invazijom, snovima Ruske crkve o 500 miliona Rusa i uništenjem ukrajinske nacije? A otkud sad Amerika u priči, to mi je uvijek bilo najsmješnije. Ove ruske ideje stare su najmanje 200 godina.
Da, ali dislajkovi ne znace da te oni svi 'mrze'. Jednostavno nisu istog misljenja. Ti mislis to sto si napiso, oni misle nesto drugo. Evropljani su pobili sve indiance skoro, od juzne do sjeverne amerike. Ta izjava je tacnija. Ali ako ti mislis da su se svi Rusiji iz ljubavi u zadnjim soljecima pridruzli onda se jako varas. Sve kolonije su iste, i svi su oni dobro pobijali lokalno stanovnistvo. A Rusija je jedina preostala kolonija na svjetu!
Prikaži sve komentare (51)