Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi rusi prava komedija postali,i oni mogu protiv amerike,mogu al u crtanom filmu
:'D :'D Rusija je vec prije 40 godina izgubila tu bitku protiv Amerike, od tad je razlika samo jos veca postala.
Šuplji ko švicarski sir. Eno već i svoje zasipaju kab bombama. Uzeli im za 2 dana koliko je rusima trebalo za pola godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zaigrala mecka i pred ruskim vratima
Ovako su i stašau uletile Titi '72 po nalogu CIAe pa znamo kako je završilo. Pa zaljev Svinja na Kubi opet CIA, ista priča isti scenario. I rusi su na početku uletili do Kijeva pa su se morali povući.
"Ruski Vladar Vladimir Putin"...samo po ovoj rečenici se da zaključiti da je članak sastavljen od strane američke propagandne mašinerije i dat Klixu na objavu. Čuj vladar...buahahaha
Ukrajinci nisu obavijestili Amere o ovoj akciji, a ni Izrael ih nije obavijestio o atentatu u Teheranu. Ameri bez obzira na navedeno šalju i jednima i drugima oružje kako bi se nastavile akcije o kojima neće biti obaviješteni. Ili Ameri lažu, ili ih prave budalama.
Pa dobro, haj da popustimo pjesnike i pisce, a i njihovu sudbinu u historiji....vrijeme pred nama je tu....haj da vidimo kako će i na koju stranu nageti taj tamo sukob....samo dakle činjenice, bez emicija i navijanja, samo činjenično stanje na terenu....opet kažem, ne gotivim poteze Rusije ni 0,00001%, ali stav i emocija je jedno, a faktičko stanje nešto drugo...haj, vidićemo
ruso fili šta se čeka breee! Još nije legla uplata? zove majčica
Ovo je izvanredno za propagandu Ukrajine. Usli su iza granica Rusije... Ni jedni ni drugi nece reci koliko je to brojcano, medjutim, velika je moralna pobeda za Ukrajinu. Sa druge strane, ti ljudi su u startu poslati da se ne vrate, Rusi su brzo vratili kontrolu granice i sad nema nazad. Neka kamikaza akcija da se nanese sto veca steta i posthumno odlikovanje od Zelenskog.
Ahahahahah kakvu komediju od komentara čitam pa logično da će proći kad tamo nema linije a gdje je borba prava stalno gube teritoriju ahahaha samo da se maskira loša situacija na terenu ahahaha neznalice
Vidi kako dislajkuju neznalice istinu sjedi dole jedan za kraj godine i počnite nesto da učite ahahaha
Ahahahah neznalice ovaj napad je nista drugo nego da se skrene pažnja sa fronta gdje gube teritoriju i ovo nista nece promjeniti ahahahaha pazi što jedni drugima daju gas i lajkove a veze nemaju ahahahaha
Ovo jeste proxy rat između Rusije i USA u kojem su Ukrajinci iskorišteni kao topovsko meso. A u svemu ovome prste ima Izrael - koji su smislili ovu osvetu za rusku intervenciju u Siriji koja je spriječila raspad te države na više sukobljenih državica koji bi međusobno ratovali a bili bi snabdijevani oružjem i municijom od strane USA i Izraela.
Specijalna operacija ukrajine
Trodnevna
Glavni grad ukraine - Moskva
Ovo liči na septembar 2022, kad su Ukrajinci munjevito oslobodili Kupjansk, Liman, Herson... Ako ovako nastave, mogli bi vrlo brzo ući Rusima sazad u Harkovskoj oblasti.
Jučer napišem da to napredovanje Ukrajine od 15km x 10km će Rusi vratiti za dva dana....dobijem more dislajkova i zajedljivih komentara...nisam navijač Rusije niti gotivim otimačinu tuđe zemlje, ja sam samo napisao da Rusiju sa takvom tradicijom, vojnom, naučnom, znanstvenom, piscima, pjesnicima itd. ne može na koljena baciti Ukrajina potpomognuta logistikom "fast-food" zemalja....Amerika je prva uostalom napravila genocid nad indijancima, nije moja mater....šta je više hvalite!?
xbanovani Rusi imaju sjajne pisce, ali sve odreda su ih protjerali iz Rusije. A kakve to ima veze sa Putinovom invazijom, snovima Ruske crkve o 500 miliona Rusa i uništenjem ukrajinske nacije? A otkud sad Amerika u priči, to mi je uvijek bilo najsmješnije. Ove ruske ideje stare su najmanje 200 godina.
Da, ali dislajkovi ne znace da te oni svi 'mrze'. Jednostavno nisu istog misljenja. Ti mislis to sto si napiso, oni misle nesto drugo. Evropljani su pobili sve indiance skoro, od juzne do sjeverne amerike. Ta izjava je tacnija. Ali ako ti mislis da su se svi Rusiji iz ljubavi u zadnjim soljecima pridruzli onda se jako varas. Sve kolonije su iste, i svi su oni dobro pobijali lokalno stanovnistvo. A Rusija je jedina preostala kolonija na svjetu!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Reko sam vam ja da vam to nisu Wagnerovci i da idu direkt na putinovu glavu ako ne pobjegne u sj.Koreju, sad se ocekuje totalni raspad Rusije, Kadirov im vec okrece ledja.