Diskutabilna je tema. Dio zdravstvenih radnika zaslužuje čak i duplo veću platu a dio upola manju. Ima dosta klinika gdje nema puno posla i po citav dan ispijaju kafe, a bgmi ima ih koji nemaju vremena da doruckuju citavu smjenu.
Mnogi narodi i čitave civilizacije su nestali i to je jedan istorijski fenomen koji treba istraživati. Medicinskim radnicima smo aplaudirali tokom korone, danas ogroman broj ljudi misli da je korona bila prevara i da vakcine ne služe bilo čemu i retko ko danas misli da su uslovi u kojima rade i zarade koje ostvaruju medicinski radnici problematični. Početak nestajanja naroda je najčešće karakterisan odsustvom kolektivnog pamćenja i proglašavanjem znanja i iskustva beskorisnim.
Počne požar - nemaš helikopter. Ako i imaš slučajno neki helikopter iz Vijetnamskog rata - on sleti u jezero jer nemaš školovane pilote. Dete počne da ti kašlje - saopšte ti da ima davno iskorenjenu bolest. Gledaš na youtube-u neke idiote šta pričaju i toneš sve dublje. Na kraju baba Kurana iz Donjeg Vakufa baca pasulj i zrna kafe da ti kaže šta da radiš... Autoput ka nestanku.
Prikaži sve komentare (69)