Čestitke za POTEZ Omera, Čestitke Semiru Efendiću i SBiH- POKAZALI STE i DOKAZALI KROZ DJELA DA JE VASA POLITIKA DRUGAČIJA i bliža NARODU od DESTRUKTIVNE Trojke iz Konjica i Bakinica! Efendiću stanovnici Novog Grada OVO NEĆE ZABORAVITI!!
SDP- Bivši dir. Domova zdravlja Abel(SDP), i koruptivni snimak na kojem njegov vozač govori KANDIDATU ni B ti pomoć ne moze, samo Abel može. Sve to govori kandidatu kojeg su kasnije zaposlili za vozača hitne! Sada je SDP stavio Abela Baltića (SDP) da bude NOSILAC Izborne LISTE za općinu Novi Grad, redni broj 1./ Sead Škaljić i Jasmin Skorupan proglaseni su od strane SDP kao glavnih KRIVCI sto Bogicevic nije imenovan za Gradonačelnika,SAD su ČLANOVI SDP-a!
NiP- Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... p.s. Rezultat njegove BORBE za SEHIDE je da je Nermin Kapo stavljen na Izbornu listu za općinu Centar pod brojem 6! Ogoljen je NiP- Nepravda i Podvala do TEMELJA...
Prikaži sve komentare (73)