Covjek uopste nema nikakav izraz lica, misli ovo je poker i treba imati pokerface. Nedaje nikakav motivaciski govor ili barem nadu u pobjedu. Nema vodje na terenu , nema nekog u sredini terena sa mozgom koji cedijeliti prave lopte, komandovati ekipom i igrace koji prave greske izgrditi i posavjetovati. Nema igre, jer ovaj sport se zove IGRATI fudbal a ne derati dugu loptu Djeki na glavu.
Jbg nije barbarez kriv sto se nije rodio jedan novi Miske, pa da imamo mozak u sredini ekipe... jos ce mnogo vode proteći drinom dok za bih ne zaigra igrac poput misketa koji ce vladati sredinom terena, povezat napad i obranu
@designer Ima igrača samo se ne zovu. Elvis Sarić nije novi (niti stari) Miske, ali je takav tip igrača, a niko ga više ni ne zna. Krunić posjeduje isto tako neku kreativnost. Gojak ima strahovit pas i uvijek je dobre igre pružao, ali nije u kombinacijama. Iz prošlosti primjer Ibričića, za Ćiru je on bio svetinja, pa je odjednom zaboravljen poslije Brazila. Ima dosta igrača i na drugim pozicijama koji se ne zovu duže vremena.
Prikaži sve komentare (43)