Ne znam sta da kazem osim Boze pomozi im. Kao neko ko je prezivio rat i vidio razaranja i bio terorisan skoro cetiri godine mislio sa uvijek da sam oguglao na sve ali ipak nisam. Zao mi je najvise djece i mladjih osoba jer imace traume cijeli zivot gore nego mi jer oni njih bombarduju nevjerovatnom silom. Eto kolko god da sam oguglao mislim da kada bi meni ova roknula u blizini da bi mi srce puklo. Ovi ljudi trpe najveci moguci teror.
Dobar komentar i mnogi te razumiju vjerovatno a lijepo je i iskazati malo empatije i suosjecanja sa ljudima a pogotovo sa djecom pa makar to bilo i putem komentara. Inace ovdje su komentari isto kao i na utakmici a u principu kontaju da je ovo video igrica i iznose svoje teorije kao npr ovaj ko je srusio tornjeve u NY i slicno a vjerovatno ni nije bio rodjen tada a takvih ti je ovde 80%. Nedo Bog da su oni na njihovom mjestu.
Ma ovo nije normalno,koja brzina u sekundama.Kako da se vojska bori sa tim bilo koja ,jedino rješenje da se istroši oružje eh onda teško zlikovcima bez obzira kojoj strani pripadali,Lahko biti junacina za dugmetom,stisnu, sruši eh junak se prepozna kad budeš neprijatelju oči u oči gledao i tukao se...Tada ćeš se pokazati pravo stanje na terenu,a nestat će i zaliha kad tad ,nijedna sila nije opstala dugo a Rimsko Carstvo je vladalo cijelim Svijetom!
Prikaži sve komentare (61)