Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znate ko je srušio WTC zgrade blizance u NewYork.
Znalo se to odmah ko god je imao iole pameti da je to samo izgovor za iračku naftu
I kad ovu glupost nabiju u top komentar, fol se ibrete što ih zapad ne voli i crta non-paper karte podjele. Dozovite se dok još nije kasno, a vjerovatno jest, manite se i Hamasa i Hezbollaha. Mislite da su oni o vama razmišljali 92'?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam sta da kazem osim Boze pomozi im. Kao neko ko je prezivio rat i vidio razaranja i bio terorisan skoro cetiri godine mislio sa uvijek da sam oguglao na sve ali ipak nisam. Zao mi je najvise djece i mladjih osoba jer imace traume cijeli zivot gore nego mi jer oni njih bombarduju nevjerovatnom silom. Eto kolko god da sam oguglao mislim da kada bi meni ova roknula u blizini da bi mi srce puklo. Ovi ljudi trpe najveci moguci teror.
Dobar komentar i mnogi te razumiju vjerovatno a lijepo je i iskazati malo empatije i suosjecanja sa ljudima a pogotovo sa djecom pa makar to bilo i putem komentara. Inace ovdje su komentari isto kao i na utakmici a u principu kontaju da je ovo video igrica i iznose svoje teorije kao npr ovaj ko je srusio tornjeve u NY i slicno a vjerovatno ni nije bio rodjen tada a takvih ti je ovde 80%. Nedo Bog da su oni na njihovom mjestu.
Ma ovo nije normalno,koja brzina u sekundama.Kako da se vojska bori sa tim bilo koja ,jedino rješenje da se istroši oružje eh onda teško zlikovcima bez obzira kojoj strani pripadali,Lahko biti junacina za dugmetom,stisnu, sruši eh junak se prepozna kad budeš neprijatelju oči u oči gledao i tukao se...Tada ćeš se pokazati pravo stanje na terenu,a nestat će i zaliha kad tad ,nijedna sila nije opstala dugo a Rimsko Carstvo je vladalo cijelim Svijetom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Au! Kljoknu zgrada kao lešnjo-Bo i ljiljan Fudo Backović Deen, a i Nurkić, pred Darkom. Nemaju milosti Izraelci - kao ni zetovi hale-ma dvaes'tri.
*preplanuli zetovi
Od čega je ova zgrada srušila se od straha a ne od udara
druže od čega god da je, taman da je sva od armiranog betona, nema veze, kad pada na nju raketa koja može srušiti 10 puta jaču građevinu od ove.
Kad je Hassan Nasrallah govorio izraelcima,sad se sigurno negdje smijete i slavite,a vidjet ce te kad mi udarimo onda ce te plakati... Nije mi jasno zasto oni zapocinju te ratove sa njima kad im ne mogu nista.
Ovo je genocid pred očima svijeta. U tuđoj zemlji sve poravnjati van pameti, nek se stide Boga ako vjeruju Izraelci u Boga.
Ove vijesti nema na CNN i BBC, a nas su ućili da kod nas oni pravo izvještavaju. Ovo su sada iz Bejruta laži kakve su i srpske TV širile dok je CNN istinu govorio
Gruuuuu... Znatan broj t e r0rista manje
Ovaj kao da je znao pa se namjestio da snimi rušenje zgrade.
Udaraju jako i precizno. Sreća pa obavijeste ljude na vrijeme da se evakuišu, zato je sve bilo puno kamera oko zgrade spremnih da snjime momenat rušenja.
Inace poznati kao veliki borci protiv civilnog stanovnistva i nastambi
Ne vidim svrhu rusenja ako najavis da ces tacno to i to pogodit..ovi pobjegnu i sta? Unistio si civilima domove,a njima par metara tunela??
Godinu dana udaraju preko granice, došao izgleda trenutak naplate, samo kamata će biti lihvarska, čini mi se.
That is all, they can do!
That is all, they can do
Kad god dobiju porciju na bojištu na granici onda se svete avio udarima sa distance.Znak nemoći i panike.
Pogodiš zgradu koju si naumio u neprijateljskom glavnom gradu i još prije toga kažeš da ćeš je gađati nije znak nemoći, čak na protiv.
ovima i jeste cilj samo srusit, unistit, nikakve veze nisacim
A šta je cilj kad Hezbollah ispali čitav salvo nenavodenih raketa?