Ovo je prvi puta nakon dugo godina da Dinamov napadač nije prvi strijelac liga. Činjenica koja govori da su Hodžić i Henriquez podbacili debelo. Lani je Henriqez zabio 24 a preklani Duje Čop 23 gola, ove godine Hodžić i Henriquez zajedno 20 što je ispod svakog očekivanja.
Mislis Henriqez podbacio, Hodzic je odgirao odlicnu sezonu sa 13 golova, obzirom da je 10tak utakmica propustio zbog povrede i da ima tek 21 godina odlicno, Henriqez je doveden da bude u prvom timu i da bude prvi strijelac tima i Hodzic sa njim nema nista
@Winner Henriquez više, no Hodžić isto nije pokazao ništa posebno, zabio je 6 golova u 2 utakmice na početku koje je Dinamo dobio sa sa 5 i 6:0, onda rupa od 10 utakmica bez gola, nakon toga 2 penala i sada 2 gola u zadnje 2 utakmice nakon što je Dinamo osvojio naslov. Možda je jednu utakmicu riješio sam, premalo je to za napadaća Dinama. Kažem, jedan Duje Čop kojeg su zvali panj je zabio 23 gola u 30 utakmica godinu prije tako da je to loše za napada kluba koji stvara 10 ziceza po utakmici.
Prikaži sve komentare (10)