Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prvi puta nakon dugo godina da Dinamov napadač nije prvi strijelac liga. Činjenica koja govori da su Hodžić i Henriquez podbacili debelo. Lani je Henriqez zabio 24 a preklani Duje Čop 23 gola, ove godine Hodžić i Henriquez zajedno 20 što je ispod svakog očekivanja.
@Winner Henriquez više, no Hodžić isto nije pokazao ništa posebno, zabio je 6 golova u 2 utakmice na početku koje je Dinamo dobio sa sa 5 i 6:0, onda rupa od 10 utakmica bez gola, nakon toga 2 penala i sada 2 gola u zadnje 2 utakmice nakon što je Dinamo osvojio naslov. Možda je jednu utakmicu riješio sam, premalo je to za napadaća Dinama. Kažem, jedan Duje Čop kojeg su zvali panj je zabio 23 gola u 30 utakmica godinu prije tako da je to loše za napada kluba koji stvara 10 ziceza po utakmici.
duje cop i henriquez su prosle odnosno pretprosle godine bili prvi napadaci kroz cijelu sezonu. ove godine hodzic dijeli vrijeme s henriquezom.
Zeljina skola u plavom dresu ali nazalost u drugom timu.Dokad najvjerovatnije douvjek.Steta.
Bome 2 gajbe su odlicno pogodili i ocistili paucinu gore...svaka cast!