Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedaj se arni legendashu
Pozitivan lik
took him long enough.
Tip 71 godina. Odlicno izgleda
mi u 30tim ovako izgledamo
Dobar si ti jaro,nasi u BiH tesko dozive 71 roveci po kontejnerima.Jedan je Arnold 💪💪💪
Top!
samo vrti Arni !
Vidjaj Arnolda
Viđaj terminatora, fina handrmolja
Propo kaj šporet lepuzan, akrep.
Suplementacija za rekreativce je porez na budale. Ko misli da će mu suplementacija pomoći da se “nabilda” grdno se vara, možda 5-10 posto za oporavak. I što je najgore reklamiraju je isklesane napucane zvijeri kao to je čarobni napitak a ustvari steoride konzumiraju za doručak, ručak i večeru. A Terminator, da mi je biti živ u ovim godinama a kamoli biti u ovakvoj formi.
@sporticus Pa I nije bas tako, naravno svi ti proteini se mogu unijeti I u normalnoj ishrani, al vrlo tesko. Puno je jednostavnije, lakse pa cak I jeftinije popit protein shake nego 8 bjelanaca.
@sporticus Bez unosa odgovarajucih hranjivih materija sama vjezba nema nikakvog efekta, mada slazem se da na trzistu zaista ima proizvoda koji su porez na budale. Kila proteina u nekoj fancy kutiji 120 maraka I sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kralj.
sad ce dusanka majkic rec on je nas...vidi tri prsta pokazuje...
Djaba ovaj put nema hemije moci ce se unučadima qurcit