Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fit do ljeta, ostalo pet dana haha
Neke od osnovni vjezbi za zagrijat osnovne grupe misica nista vise od tog.Nogu,ledza,prednjeg zadnjeg ramena,nogu,zadnjeg dijela ledza,te trbusnog zida. Posle ovog slijedi trening.
@Mojnemene1 Nije naglasio da ćemo biti fit do ovog ljeta :-)
tepsiju bureka i peceno pile.... zalijes kolom
E moj nedime prodje ti život u toj teretani !
Kruh, somun, pogača, lepinja, kuruza, hljeb, ušriopak, palačinke, kolač, torta, keks, kifla,... Kad se to da na minimum, recimo na 10% tek onda ćeš smršaviti.
80% je ishrana ljudi dragi. Okej je vježbati, ali kad naučite da jedete samo kad ste gladni i da jedete dovoljno hrane, sve će vam se samo kazati. Jedi da bi živio, ne živi da bi jeo.
@Mehovich ima i toga što veliš 👍
Koliko je vježbo i kosu je izgubio
Ako je on fitnes trener, siguran sam da nije rekao "vježbe za mršavljenje", jer to ne postoji !! Mršavljenje je proces prvenstveno povezan sa ishranom, vježbama se samo oblikuje tijelo.
probusi kašiku i fit ...ko lampa
Mrss
cool
ishrana ishrana ishrana
Evo ode kila sala dok si reko kolač 🥧
@ANTIANTROPOMORFISTA Dok si poj'o kolač.
Kašiku ostavit. Najbolja vježba
@fbUser1567760254 Znači, samo viljuška ili kineski štapići. A ruka?
Bravo majstore u par sekundi objasnio sve bez onog palamuđenja i sl.
Sedmicno 3-4 treninga laganog trcanja, obzirom da poslije svakog treninga majica mora bit u goloj vodi. Još kašiku malo probušit i to je to
@Dedokomedo Nije ispravno samo trcati jer se gube misici, vec treba kombinovati trening snage i trcanje, eh to je tek mjera..
Nema šanse sa meni pomognu.....