10. augusta
93

Da li ste spremni za najbolji vinski događaj u Sarajevu "Summer Wine Lounge 2023"

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Na ovogodišnjem Summer Wine Lounge 2023 Sarajevo koji počinje 10.08. s početkom od 18:00 sati vas očekuje preko 30 izlagača.

Odabrane domaće vinarije i najbolje autohtone sorte ali i vrhunske kupaže, vinarije iz regiona, najpopularnija italijanska vina i vinarije, kao i druga pića koja su ljetni hit ove godine. Na ovogodišnjem SWL su i određeni gastro izlagači.

Uvjerite se sami zašto je Summer Wine Lounge najpopularniji vinski događaj u Sarajevu, ujedno će ovo biti super uvod za spektakularne noći tokom Sarajevo Film Festivala koje nas očekuju..

Rezervacije ulaznica nisu moguće, broj ulaznica je ograničen i zato na vrijeme dođite i svoje mjesto zauzmite. Cijena ulaznice iznosi 30.00 KM, karte se mogu kupiti na dan događaja na ulazu SWL.

U cijenu je uključena degustacija svih vina, drugih pića i hrane gastro izlagača.

Najavljujemo Vam prvi after wine party nakon oficijelnog dijela SWL, na kojem će biti prisutni samo oni koji budu ušli na SWL u periodu njegovog održavanja što je novitet u organizaciji SWL.

Wine Shop Sarajevo kompanije Only VIP poziva sve ljubitelje vina, da posjetite Wine Shop na Dobrinji gdje mogu uživati u kupovini vrhunskih vina, kako domaćih vinarija, vinarija iz regije i najboljih italijanskih vina iz svih vinskih regija Italije.