Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, pomasti tavu ? Ima li jos kakvijeg tajni taj superkuhar ?
@broj dva ima. upali ringlu
a sta mi rece covjek hvala mu do neba da nije njeg jaja ne bi znao napravit
Nije muško ako nezna čimbur napravit.
Nema on pojma. Putrom premažeš tavu, dodaš tanko izrezane pastrme 2 minuta. To izvadiš pa staviš glavicu luka isjecanog, veličine 2 jajeta sa recimo 5 čehri bijelog da ti probije nozdrve. Onda to sve pomješaš sa 30 grama samljevenih bundeva, mislim na špice, preprženih suncokretovih sjemenki 10gr. ahh peršun, puno bibera, vegete i definitivno 1-2 vrlo ljute paprike + 100 gr kopriva prekuhanih sa 7 mladih friških jaja. Poklopiš i režeš ko kolače.
@spacedex Sve ok do Vegete, poslije toga.... Vegeta ubica balkana.
A jeste li čitali onaj članak u kojem Dodik kaže kako ustvari sve vrijeme seremo na pogrešan način? Po njemu, treba srati na usta, kao on, a ne na guzicu, kako smo to do sada radili!
Dobro su dogurali kajgana ba eheeeeeeej.
Je li chef Joines ikad' prob'o topu? Da vidi kako moze fino i maslac i mlijeko
Čimbur 🍳
Chef, napravi kajganu na svježoj svinjskoj masti, nikada više nećeš ništa drugo staviti!
UH poslije ovog teksta mi je lakse , sad znam super tajnu kako ispeci jaja