Večeras nastavak zabave
23

Fantastično otvorenje trećeg izdanja Moba Street Food Festivala: Nastupili Neno Belan & Fiumens

N. O.
Kratki ljetni pljusak pred samo otvaranje trećeg izdanja Moba Street Food Festivala rashladio je plato iza Stare gimnazije, ali ni u kojem slučaju nije poremetio planove izlagača hrane.

Oni su s nestrpljenjem spremno očekivali prve gurmane od 17 sati kada su se otvorile festivalske kapije. Posjetitelji i posjetiteljice su uživali u istraživanju gastro kutaka, gledajući pripremu, razgovarajući s izlagačima i isprobavajući ovogodišnju bogatu ponudu. Resident DJ je upotpunio je Mobin posebni ambijent odličnim ljetnim soundtrackom.

Osim što su svojom morskom energijom otjerali kišu i donijeli sunce, Neno Belan & Fiumens otvorili su koncert pjesmom sa stihovima koji pozivaju na druženje na Mobi: "Nemoj biti sama kad je rock galama". Fantastičnom svirkom i energijom, raspjevali su i rasplesali pun plato iza Stare gimnazije.

Nezaboravnim pjesama "Pričaj mi o ljubavi","Ivona", "Jagode i čokolada", "Rijeka snova", "Zar više nema nas", "Ludo zaljubljen", "Dotakni me usnama", odveli su nas na emotivno muzičko putovanje i skinuli bore s naših godina.

Večeras, u četvrtak 29.8., na ljetnu pozornicu Mobe stiže talentirani i šarmantni Mirza Pandur koji sa svojim bendom donosi spektar glazbenih žanrova i posebnu emociju. Akustični glazbeni dvojac i neponovljivi glas Neše Galije razgalit će sve prisutne u petak 30.8. Uz zvuke gitare i lagani ritam, posjetitelji Mobe uživat će u dobro poznatim bezvremenskim numerama. U subotu 31.8. ljetnu pozornicu Mobe ponovo osvaja karizmatični Mostarac prepoznatljivog vokala i vedrog karaktera Adi Šoše čija emocija i jedinstvena izvedba uz AL music band čine svaki njihov nastup iskustvom za pamćenje.

Svi ljubitelji kvizova na Mobi imaju priliku testirati svoje znanje i osvojiti vrijedne nagrade. U nedjelju 1.9. u 19.30 održat će se Kviz Svaštaraš. Prijave su još uvijek u tijeku, a sve informacije pronađite na društvenim kanalima festivala.

Ni za najmlađe posjetitelje ne nedostaje zabave u Kids Zoni. Tinker Labs radionice uvijek privlače male znanstvenike, a napuhanci su odlična ideja za skakanje uz smijeh koje garantira još ljepše spavanje po noći. U nedjelju 1.9. od 18 sati družite se s Lola klaunovima i zabavite se oslikavanjem lica uočljivim bojama i oblicima.

Ulaz na festival je slobodan, a radno vrijeme festivala je od 17 sati do 1 sat poslije ponoći.

Sve detaljnije informacije dostupne su na Facebook i Instagram kanalima festivala.