U Mostaru
26

Jeste li već posjetili Moba Street Food Festival, jedinstvenu gastro-muzičku priču u Mostaru

N. C.
Mostarci i ostali mnogobrojni posjetitelji posljednjih osam večeri uživaju u druženju, odličnoj atmosferi, koncertnom programu i gastronomskoj ponudi u posebnom ambijentu Moba Street Food Festivala powered by Visa.

Novitet u drugoj polovici Mobe je gastro kutak JUNK by chef Severin na čelu s poznatim chefom s Michelinovom preporukom i bogatim iskustvom- Severinom Terzićem. Posjetitelji Mobe su ga dobro zapamtili već prošle godine po odličnim specijalitetima, a ove godine priprema još zanimljiviju i ukusniju ponudu po vlastitoj recepturi. Legendarna Von Herzog ekipa koja je prvih 6 dana oduševila posjetitelje festivala, zbog opsežnih poslovnih obveza sa stilom je zaokružila svoju Moba gastro priču. Ali ne brinite, dobro znate gdje ih možete pronaći.

Tribute Band „Tajna veza” u ponedjeljak nas je odveo na putovanje kroz pomno odabranu kompilaciju hitova dva legendarna sarajevska benda: Bijelo Dugme i Indexi. Bila je to večer nezaboravnih priča i melodija 70-ih i 80-ih, koja je spojila sve generacije.

Sinoć je, osim visokih temperatura, posjetitelje Mobe dodatno zagrijao Josip Palameta sa svojim bendom. Publika je uživala u odličnoj svirci, Josipovim autorskim pjesmama poput Rendezvous (Kod Antonije), Sunce, Spomenar, Malena, a veliko oduševljenje izazvale su i obrade pjesama Massima, Vanne, Nine Badrić. Na pozornici mu se pridružio kolega i prijatelj Oliver Bevanda te su prisutne počastili s nekoliko obrada dobro poznatih pjesama.

Večeras na ljetnu pozornicu Mobe dolazi Narodni orkestar Mostar sačinjen od istaknutih muzičara i pjevača grada Mostara i okolice koji obećava večer za pamćenje.

U petak 6.9. pozornicu preuzima Vojko V najpoznatiji regionalni hip hop izvođač, koji će svojim britkim pjesmama i neponovljivim beatovima, razdrmati vruću ljetnu noć na Mobi.

Džejla Ramović, poznata bosanskohercegovačka pop pjevačica, glasom koji plijeni i jedinstvenim izvedbama, obradovat će posjetitelje Mobe u subotu 7.9.

Najmlađe posjetitelje na Mobi do subote od 18:45 do 20:45 sati očekuju Tinker Labs Mostar radionice na kojima uz zabavne aktivnosti i eksperimentiranje mogu postati pravi mali znanstvenici. U nedjelju 8.9. u 18:30 pogledajte predstavu 'Mačak u čizmama' u izvedbi Lutkarskog kazališta Mostar.

Još jedan kviz čeka vas na ovogodišnjem izdanju Moba Street Food Festivala. Popularni Kviz Nogometne Ikone održat će se u nedjelju, 8.9. u 19:30 sati i idealna je prilika da provjerite koliki ste nogometni znalci.

Koncert Balašević Tribute Banda ‘Naopaka Bajka’ koji se zbog kiše nije održao u utorak kako je planirano, održat će se u nedjelju 8.9. na završnoj večeri Moba Street Food Festivala. Zajedno putujemo kroz vrijeme i vraćamo se u svijet poezije i emocija s brojnim bezvremenskim hitovima uz koje smo odrasli.

Nastavljamo u raznolikim ritmovima i okusima do nedjelje 8.9., a ulaz na sve večeri festivala je slobodan.

Detaljnije informacije pratite na službenim Facebook i Instagram kanalima festivala.