Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste
Od tog espressa samo proljev dobijem.
niko ne spominje glavni nacin kako ugostitelji zaradjuju pare na espressu i upropastavaju mu ukus, i nema veze s kalibracijom. toz ide u kantu, ali se ne baca u smece - susi se, melje se i dodaje se mljevenoj espresso kafi, zato ima bljak ukus. u Italiji i svim zapadnim zemljama se pije pravi espresso i nikome ne pada na pamet da stavlja toz, jer koga uhvate, moze slobodno staviti kljuc u bravu
Naravno smanjis kolicinu kahve , a cijenu ili ostavis istu, ili je poskupis . Dobro smisljeno .?
Ovo je prije svega amercki pristup kafi , pa tako i espressu. Sta hocu reci "Sta zna gedjo sta je cokolada."
2 KM
jel fraaankovaaa
Za savrsenu soljicu kafe je potreban novac kod nas smanje gramazu i podignu cijenu kafe, helem dok gazda ukrade mora i konobar da se nadje tu jer je vidio od gazde kako krade, realno u gradu imaju 2 3 mjesta gdje se moze popiti solidna kafa kahva kava.
koja su to tri mjesta ?