Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim sam vidio ćevape sa ajvarom, prestao sam čitati.
Pa šta fali ajvaru,bolje sa ajvarom nego sa kajmakom,ne znam ko izmisli tu glupost.Ajvar baš page sa ćevapima.
Ne volim ni kajmak u ćevapima, a kamoli kečap, majonez, tatar sos, senf i ajvar. Luk na ćevapima je ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja volim našu hranu i nemam džaba 100kg ali naša najpoznatija jela (ćevapi i pite) su junkfood. Bez obzira na ukus i cijenu koji su vrhunski, ali ono što samelju u burek ili ćevap, nije ništa manje jestivo od hamburgera i donera. Isto je i sa slatkim: hurmašice ili baklava, pa ima 1kg šećera na 2kg kolača. Bosanski lonac popravlja stvar. Najbolja je definitivno mediteranska kuhinja po pitanju zdravlja i kvalitete namirnica.
Bila jedna djevojka na Redditu koja ne pitala za uslove u ovom restoranu, kaže nude joj 1000KM kao početnu platu, u Dubaiju.
1000
Mala plata ! Ukratko !
Jesu ovo NiPovci otvorili?
Da se osjecaju kao u Bosni?
Bolje da imaju kljukušu sa sirom ili onu drugu sa mesom,kvrgušu,to su prava Bosanska jela,nastala u BiH a ne burek koji smo naslijedili od Turske.
Ne izmisljaj Jozo! Ukrali iz Bosne burek, pa je sad od svih, ali ne iz Bosne. Nema u Tirskoj takvog bureka!
samo treba u crjevu prenjeti urton pun koke
Pustinjski ćevap
Gdje im je Esszeug?
ostao u Dojcland. jedu mit Hnde