Ilustracija: Shutterstock
Pikantna pljeskavica s feta sirom uvijek je dobar izbor za ručak. Sprema se brzo i jednostavno uz pomoć samo nekoliko savjeta. Možete je služiti uz pire krompir, rižu ili kuhano carsko povrće, ali i sezonsku salatu.
Sastojci koji će vam biti potrebni za pripremu pljeskavice punjene fetom:
900 grama faširanog mesa 400 grama feta sira glavica luka jedan feferon so biber ulje
Način pripreme:
Luk i feferon sitno isjeckajte pa ih dodajte u zdejlu s faširanim mesom. Začinite i sve pomiještajte. Smjesu od oko 150 grama mesa napravite u kuglicu, a potom razvaljajte u oblik pljeskavice. Po sredini stavite izmrvljeni feta sir, a potom srolajte pljeskavicu. Pržite na dobro zagrijanom ulju. Služite uz pire krompir ili salatu. Ili u lepini s omiljenim prilozima.
Možda vas zanima
Najprodavaniji auto u BiH
Istražili smo: Koliko košta održavanje Octavije 2.0 TDI i 1.5 TSI do 100.000 kilometara?
Vezani članci