Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasafunjam se hlorom i hladnom se tuširam.
Kako da znam kada je na 60 kada imam na regulatoru brojeve od 1 do 3 i držim na 2,5? Voda koju dobijam dolazi iz hladnog izvora i brže rashladi ugrijanu vodu i nije ekonomično samo na 1 ili 2.
Ima tu dosta faktora koji uticu, zapremina bojlera 50 ili 80 l, broj osoba u domacinstvu, kontinuirano ili povremeno koristenje, ima li dvotarifno brojilo, orijentacija kupatila i izolacija vanjskog zida itd.
Malo pročitajte o legioneli i da može preživjeti do 63 stepena. Ne bi bilo loše povremeno ugrijati vodu preko 65 stepeni.
Kupam se hladnom vodom
Ja odlučujem hocu li da stedim ili trosim, moje pare, moja odluka... Necete mi vi govoriti sta da radim.
Nisu ti oni rekli da moraš štedite nego dijele savjete za one koji žele štediti
Ja ga nikad ne gasim.
Ni ja
cudo je kada neko tvrdi da manje trosi kada 24h se voda dogrijava na 60C u odbosu kada se voda 15min grije i opet izgasi. posebno ako se porodica organizuje i svi se u isto vrijeme kupaju
U suštini su najbolji protočni bojleri ako imaš jaku trofaznu struju
Na 0