56-godišnja manekenka
0

Carla Bruni u crnom korzetu i mrežastim čarapama privukla pažnju na Victoria's Secret Showu

D. V.
Carla Bruni (Foto: Profimedia)
Carla Bruni (Foto: Profimedia)
Pažnju na sinoćnjem Victoria's Secret Fashion Showu posebno je privukla 56-godišnja manekenka Carla Bruni.

Ona se na modnoj pisti pojavila u crnom korzetu i mrežastim čarapama u istoj boji. U intervjuu za Page Six ona je kazala da je to vjerovatno njeno posljednje pojavljivanje u donjem vešu.

"Niko se nikada ne navikne biti na modnoj pisti bez obzira na to koliko se dugo time bavite", poručila je.

Modelingom se počela baviti 1987. godine sa samo 19 godina, a kroz svoju karijeru radila je sa modnim kućama poput Chanela, Versacea, Diora, Givenchyja i Saint Laurenta. Ipak, ono što je za nju bilo posebno je poziv iz Victoria Secreta.

"Zabavno je postati 'anđeo'. Dobit ću krila. Jedino mi je žao što mi muž nije ovdje, dobio bi srčani udar", rekla je uoči revije.

Bruni je supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Govoreći o reviji kazala je da joj je omiljeni ritual prije revije provođenje vremena s manekenkama iza bine. Za nju je to lijepa strana mode.

Podsjećamo, modna revija Victoria's Secret se zvanično vratila nakon šest godina pauze, a osim Irine Shayk na reviji su se pojavile i Bella Hadid, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Carla Bruni i Tyra Banks.

Revija Victoria's Secret ranije se više puta našla na meti kritika zbog predstavljanja isključivo mršavih modela, pa je tako ove godine uvedena i novost gdje su plus-size modeli dobili priliku biti dio revije.