Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obična sutlija ili dutlijaš ,oba naziva u opticaju. Pršulja je slano jelo sastavljeno od više vrsta junećeg, goveđeg, telećeg i bubrega sa puno svježeg povrća i začina. Izvor podataka bosanski kuhar autora Smaila Lelića legendarnog kuhara i vlasnika restorana Gurman.
dje nisam, odrasto na ovome 2m, 13cm, 130kg misica, 23 cm ono
A jeste li probali za koju vam je potrebno samo. Tri sastojka mlijeko riza i secer?
Lijepq naša jela,a ne ovo ekstrakt mača čaja i listići kiwana