Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad neću zaboraviti, pobjedio Dzems brdsku utrku, ostavio drugog skoro 14min iza sebe izdominirao, a što je najveća šega, zalutao pred ciljem pa negdje obilazio! Gigant
nije zalutao nego isao precicama a bacao suplju da je zalutao
A na trku dosao trceci jer je proustio bus.....
Dzemo je kralj, kruzi prica da je krenuo na Jahorinu na nekakav maraton ili nesto i otrcao do Lukavice da ceka bus, bus nije dosao, Dzemo otrcao do Jaorine i onda gore trcao to sto se trcalo, ne mogu se vise sjetiti je li pobijedio i koje je mjesto bio, ali koje god da je bio, prica je odlicna :)
Tako je, dosao trceci, pobijedio i vratio se trceci. Dzemo legenda, puno pozdrava i uspjeha mi želim.
Nacionalno blago BiH.
Samo jos kakve mlade da saletis Dzems da manje trcis
Pogledajte dokumentarac o njemu AJ balkans je napravila taj film Dzemo je ljudima kakva zivotna priča
Dzemo bi dobre pare na gradjevini uzeo da se bacio u te vode nema hajra od brzog hodanja
Ko ga J....e
Brat mu je umro
Kaze Dzemo nekad 2015te...e trcao sam maraton na Avazu.... Kakav crni maraton Dzemo... Vertikalni maraton 3. Mjesto osvojio...
Dobar je Dzemo, ljudina. Radan i vrijedan insan a uz to i sportista. Svaka cast.
i dalje hoda suhog ..ca
Dzemo je kralj, kruzi prica da je krenuo na Jahorinu na nekakav maraton ili nesto
Trcanje nije obicna tjelovjezba, trcanje je nacin zivota i uzivanje u potpunoj slobodi. Pored toga mozda i najbolja aktivnost za cjelokupno psihofizicko zdravlje i jedan od boljih antidepresiva :)
Da, ako trcis u prirodi. Ali ako trcis u gradu, nanosis sebi vecu stetu. Trcanje je veoma stetno za zglobove za ljude preko 40 god. Planinarenje je idealna tjelovjezba.
Jednostavni životi su nekada i najljepši. Sretno Džemo.
Ovakve stvari volim vidjeti, a ne one cajkase plastikurise. Svaka cast Dzemo i samo dalje nastavi, svako dobro jarane!
Jel ozenio onu plavu trgovkinju iz filma??