Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rijetko ce te cuti za ovako pametnog covjeka, Marcelo ti si legenda
...u vrijeme kada se protesti održavaju širom Balkana... Ne odrzavaju se u sarajevu, jer je tu sve potaman
Pravo dobar članak
👍🏼 Dobro sročeno
ljudi moji,treba im jeba.t mater. dat im 10 uvjeta..il masovne proteste..treba,brat brataa braca
Bas je danas zabavno na klixu, pozdrav za nasu skriptasicu TheGirlfromlpanema!
Druze Marcelo, unazadila nas otomanska imperija. Dok je citava Evropa prolazila kroz renesansu, nama su uzimali danak u krvi.
@ZmajevoSrce1 Nisu otisli - otjerani konacno tek nakon prvog svjetskog rata s Balkana i pocijepani skupa s Austro-Ugarskim carstvom na manje drzave. A uzmi malo uporedi renesansne umjetnike i mislioce duz Balkana. Nece ti trebati dugo. Jer ih prakticki nema. Na prepisaj hoda od Italije koja preljeva kreativnoscu u tom periodu. Nije dakle geografija - nego politika. Tek kod Hrvata ima nesto malo... a i to prakticki sve samo uz more i objavljivano u Italiji.
@wildbillklixon97 Pod Turcima je bila zesca cenzura i izrazavanja i slobode misljenja - primarno tako sto se pobije i popali sve sto se cini da bi moglo biti protiv age, bega i sultana. Samim tim, kada su drugi narodi krenuli da formiraju nacionalnu misao - to je kod nas po Balkanu izostalo. U Bosni se cak slavi kontrarevolucionarni, sluznicki i izdajnicki Ali-pasa Rizvanbegovic - umjesto Huseina Gradascevica koji je htio odcjepljenje od Turaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bio sam. Na njegovom. Prvom nastupu u Tuzli ( klub Space) yei yeii
Marčelo Legenda Veliki ljubitelj stripa Urednik Dylan Doga Veselog Četvrtka
Znamo to al respekt sto javno o tome zboris
Hocel mi ko kazat ko je sad ovaj, da ne citam ovoliki tekst bezzz ..
Bitno da znas ko su Dodik Bakir i ostala gamad
Joj znam ovakve kada su dolazili u BG, kada su preskakli tramvajske sine, da ih ne udari struja. Danas laprdaju o visokoj politici.
ko je procito citav tekst svaka mu cast
👏 Bravo 👏